Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Постоянство" - страница 2
С постоянство, учение и нескончаемо желание всеки човек може да стане велик.
Джордж Патън
Добре балансираният баланс на емоциите, разумната гордост и постоянството са най-важните условия за пълното реализиране на таланта.
Наталия Бехтерева
Дълбоко в сърцето има спокойствие, което е изцеление, доверие в универсалните закони, което е непоклатимо, и сила, която е като скала. Но тъй като е толкова дълбок, се нуждаем от търпение и постоянство, когато копаем за него.
Пол Брънтън
Величието не се ражда от един успех. Величието се ражда от постоянството през безбройните неуспешни опити, които предшестваха.
Саймън Синек
Бог да благослови постоянството. Защото не е лесно.
Юнот Диаз
Постоянството е уникална умствена сила; сила, която е от съществено значение за борбата с ожесточената сила на многократните отхвърляния и много други препятствия, които чакат и са част от победата в бързо движещ се, постоянно променящ се свят.
Боб Проктър
Късметът е равен на диверсификация плюс постоянство.
Джеймс Алтъчър
Тестът за характер не е постоянство, когато очаквате светлина в края на тунела. Истинският тест е производителност и постоянство, когато не виждате светлина да идва.
Джеймс Артър Рей
Постоянството се отплаща.
Джефри Дийн Морган
Когато мисля за паралели между себе си и олимпиец, вярвам, че успехът в света на бизнеса се подкрепя от много подобни принципи на постоянство и упорита работа.
Лакшми Митал
Нека в твоето поведение спрямо хората има известно постоянство.
Стоунуол Джаксън
Но сега действено да се намесиш можеш само ти. Ти трябва да докажеш, че въпреки своята младост, си зрял човек, който заслужава уважението на света и го завоюва с широки крачки; човек, който засвидетелства своето постоянство и своите сериозни намерения и заставя да замълчат злите езици, които те упрекват за миналите грешки.
Хайнрих Маркс
Ако искате да постигнете успех в определена област, постоянството е едно от ключовите качества.
Джордж Лукас
Постоянство и решителност са двете качества, които осигуряват успеха във всяка работа.
Лев Толстой
Кого ли боли нашата рана, когато ний помежду си не са потрудим да и намерим лекът? ...В нищо друго няма спасение освен в съгласието и постоянството, за да докараме край на мъчителствата и на угнетенията на бедния ни народ български...
Хаджи Димитър
Общността може да се види най-лесно в седемте общи черти, които притежават всички изследователи: любопитство, надежда, страст, смелост, независимост, самодисциплина и постоянство.
Мартин Дъгард
Успехът изисква постоянство, способност да не се отказваш пред провала. Вярвам, че оптимистичният стил на обясняване е ключът към постоянството.
Мартин Селигман
Ние лишаваме децата си, нашите обвинения от постоянство. Това, което се опитвам да кажа, е, че трябва да се провалим, децата трябва да се провалят, трябва да се чувстваме тъжни, тревожни и терзани. Ако импулсивно защитаваме себе си и децата си, както подсказва движението за добро настроение, ние ги лишаваме от умения за постоянство в ученето.
Мартин Селигман
Често усещането за щастие зависи от постоянството, с което човек не желае да бъде измамен.
Ноел Калеф
Мечтайте за големи мечти и преследвайте тези мечти със смелост, оптимизъм и постоянство. Ангажирай се да направиш света по-добро място.
Пат Уилямс
Владеенето на творческо напрежение разкрива способността за постоянство и търпение. Времето е съюзник.
Питър Сендж
Знам, че има писатели, които обичат да казват, че всеки роман е труден и не става по-лесен. Може и да е така, а аз съм написал само две. Но първият за мен се характеризираше с трайно колебание между постоянство и дълбоко съмнение.
Рейчъл Къшнър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща