Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Зрител" - страница 2
Аз не обичам да чета рецензии. Обичам да гледам зрителите.
Хаяо Миядзаки
Писателят е зрител, който гледа на всичко с изключително критично око.
Бърнард Меламъд
Снимам филми, които не трябва да угаждат на всички; въобще на много хора моите филми причиняват болка. Считам, че съм постигнал своето, ако съм накарал зрителите да почувстват нещо.
Джон Касаветис
Във всяка роля аз влагам себе си на сто процента. И, оказал се в нея, искам да дам на зрителя някоя нравоучителна мисъл. В това, така да се каже, и състои същността на актьорското изкуство.
Дмитрий Дюжев
Много билбордове и реклами в списания прибягват до показване на изолирани части на тялото, а не на портрети на модели от цялото тяло, използващи или носещи продукти. Този стил на фотография, известен в индустрията като абстрактно представяне, позволява на зрителя да се види в рекламата, а не в модела.
Дъглас Рушкоф
През зрителя на стари снимки преминава тръпка. Защото правят видимо не познаването на оригинала, а пространствената конфигурация на един момент; това, което се появява на снимката, не е човекът, а сумата от това, което може да се извади от него или нея.
Зигфрид Кракауер
Няма правосъдие без зрители.
Пол Валери
Голям, многостранен талант, творческа смелост и огромен запас от творческа енергия ви помогнаха да се реализирате в актьорската професия, да успеете както в киното, така и на театралната сцена. Всички ваши творби са интересни и необикновени. Те с право заслужават най-високата оценка от експерти и зрители.
Владимир Путин
Трябва да възпитаме ново поколение зрители с добър художествен вкус, способни да разбират и ценят театралното, драматичното и музикалното изкуство. И ако бяхме направили това както трябва, тогава може би нямаше да има трагедия като днешната в Москва.
Владимир Путин
Изкуството всъщност отразява зрителя, а не живота.
Оскар Уайлд
Изглежда, условният рефлекс на Павлов. Всеки път когато по телевизията пускат на запис смях, телевизионните зрители неволно се прозяват.
Робърт Орбън
В мен има двама човека - актьор и зрител. Често зрителят е недоволен от актьора.
Хенрик Сенкевич
Политиката е парадокс на зрителя.
Даниел Пенак
Мога да чакам читателя сто години, ако Господ чака за зрителя пет хиляди.
Йохан Кеплер
По-добре да показваш, отколкото да разказваш с думи. Това въвлича зрителите в ставащото.
Кевин Бейкън
Чувствам, че съм излязъл на сцена. Хората около мен са погълнати от ролите си, правят това страхотно шоу, но нищо не изглежда реално. Всеки предмет изглежда като опора. Тъй като нямам роля, съм сведен до ролята на зрител, но няма къде да седна, така че трябва да се смесвам с актьорите на сцената. Това е ужасно чувство.
Ма Дзиен
За да може естрадният номер да стане гвоздей на програмата, трябва да го набият в главите на зрителите.
Валентин Домил
Някои хора са родени да правят велико изкуство, а други да го оценяват. ... Само по себе си е вид талант да бъдеш публика, независимо дали си зрител в галерията или слушаш гласа на най-великото сопрано в света. Не всеки може да бъде артистът. Трябва да има онези, които са свидетели на изкуството, които обичат и ценят това, което са привилегировани да видят.
Ан Патчет
Иконите също са красиви, със своите светещи цветове и златни листа. На пръв поглед субектите могат да изглеждат плоски, а позите им изкуствени. Но чудото на иконите е свързано с връзката, която се развива между панела и зрителя. Гледането на икона ми носи усещане за спокойствие; това е като форма на молитва. Така че предполагам, че в този смисъл иконата е ненадмината.
Мери Поуп Озбърн
Обичам родината си, но това е абсурдна страна. Политиката във Филипините е като спорта за зрители!
Мигел Сихуко
Ноар показа на зрителя свят, в който живеят очарователни убийци, корумпирани полицаи, а доброто и злото буквално вървят ръка за ръка, като в някои случаи са напълно неразделни и неразличими.
Андрей Василченко
Мрежовата телевизия от години се опитва да примами зрителите със своите програми с нисък интерес, само за да може по-късно тези зрители да открият, че мозъкът им е банкрутирал.
Патрик О'Рурк
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща