Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Зрител"
В Париж всички искат да бъдат актьори. Никой не иска да бъде зрител.
Жан Кокто
Пуританинът мрази ловът на мечки, не понеже тя причинява мъчение на мечките, а понеже тя доставя удоволствие на зрителите.
Томас Маколей
Аз съм отговора на това, което карам зрителите да почувстват, и на мен ми се иска, те да се почувстват неоютно.
Дейвид Финчър
Велик е този артист, който кара зрителите да забравят за детайлите.
Сара Бернар
Филмовите зрители са тихи вампири.
Джим Морисън
Светът принадлежи на оптимистите. Песимистите са само зрители!
Франсоа Гизо
Публиката започва да се смее веднага щом няколко зрители започнат да се смеят. Цялата трудност е да накараш тези няколко да се смеят.
Марсел Ашар
Няма герои без зрители.
Андре Малро
Зрителите са гладни за нови идеи, гласове и визии.
Робърт Редфорд
Най-страшният капан, в който може да попадне режисьора е страхът от това, че на този филм на зрителя ще му бъде скучно.
Хаяо Миядзаки
Вложете цялата си душа във филма и се надявайте, че хората ще го оценят - това е единственото за което актьора може да мечтае. Фактът, че зрителите излизат от кината развълнувани и вдъхновени, се явява за нас най-голямата награда.
Натали Портман
Всички казват: зрителите решават всичко. Но зрителите, в крайна сметка, не решават нищо. Зрителя просто взема това, което му се дава.
Скарлет Йохансон
Целта не рекламата не е в това, да развлича зрителя, а в това, да му продава стока.
Дейвид Огилви
Зрителят не трябва да бъде зрител, както преди: дава му се възможност да се съпротивлява и критикува. Той е длъжен да бъде участник, какъвто е явява в живота в такава степен, както и актьорите.
Абел Ганс
Ако зрител с философски ум, някой, свикнал да чете книги, получи същата информация във филм, той може да не я разбере напълно.
Мануел Пуиг
Художникът може да крещи от всички покриви, че той е гений, но той трябва да изчака присъдата на зрителя, че неговите декларации са придобили обществена ценност, че в крайна сметка, потомците ще го поставят в учебниците по история на изкуството.
Марсел Дюшан
Моят дълг на художник е да покажа на зрителя, как аз, именно аз, възприемам живота.
Андрей Тарковски
Този свят е създаден от Божия страх от уединение. С други думи, ние, създанията, нямаме друго значение освен да разсейваме Създателя. Бедни клоуни на абсолюта, забравяме, че живеем драми за скуката на зрител, чиито пляскания никога не са стигали до ушите на смъртен.
Емил Чоран
Не мисля, че филмите трябва да се снимат заради зрителите, парите или популярността. Филмите според мен е нужно да се снимат заради красотата, и това, струва ми се, е най-добрият начин да бъдеш искрен в своята работа.
Микеланджело Антониони
Комикът има две опасности: или зрителят ще започне да го приема сериозно, или той самият.
Уил Роджърс
Американските зрители са по-отзивчиви и емоционални, от английските.
Саймън Пег
Мисля, че добрият злодей е този персонаж, който, колкото и лош да е, той трябва да затрогва сърцата на зрителите.
Том Хидълстън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща