Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Продажба" - страница 2
Спомням си момента, в който като дете осъзнах, че нещата, които наричаме "телевизионни предавания", всъщност са само нещата, които се поставят между рекламите. По-късно дойдох да видя, че нещата, които се появяват в "безплатната" телевизия, са предавания, които помагат за продажбата на продукти.
Дъглас Рушкоф
Според моя опит умението за успех се разпада на три неща. Умението за маркетинг. Умението за продажби. И уменията за лидерство.
Майкъл Елсберг
Някой ми каза, че всяко уравнение, което съм включил в книгата, ще намали на половина продажбите.
Стивън Хокинг
Ако едно и също нещо може да се каже не само на конкретен човек, но и на други, това не е продажба. Тъй като продажбата винаги е насочена не към общност, група или тълпа, а към конкретен човек. Това е точно това!
Александър Деревицки
Успехът е абсолютно понятие. Наистина, успехът във всеки отделен момент може да бъде измерен като продажби, печалби, разходи, производство и т.н. Но успехът в по-широк смисъл е начин на мислене. Печелившото мислене мотивира успеха и точно то поддържа успеха.
Алън Акселрод
Действителната стойност на ума ви може да се определи според размера на доходите, които ще получавате от продажбата на вашите услуги. Парите не са с по-висока цена от ума. Често стойността им е по-ниска.
Наполеон Хил
Винаги съм приемал либертарианската позиция на минимално регулиране при продажбата и употребата на огнестрелни оръжия, защото поставях оръжията под полезната рубрика за минимални ограничения за хората.
Майкъл Шърмър
Опитвайте се да продавате и го правете постоянно! Само в този случай вие ще станете силни и в живота, и в продажбите!
Максим Батирев
Умението във всяко изпълнение, независимо дали е в спорта при свирене на пиано в разговор или в продажба на стоки, се състои не в болезнено и съзнателно обмисляне на всяко действие, докато се изпълнява, а в отпускане и оставяне на работата да се свърши сама чрез вас. Творческото представяне е спонтанно и "естествено", за разлика от самосъзнателното и изучавано.
Максуел Малц
Не съм много продавач. Предпочитам меката продажба и честния подход.
Марк Гугенхайм
Когато бях на 23, бях може би най-лошият агент по недвижими имоти в Ню Йорк. Работих в агенцията на майка ми в Чапакуа и никой не купуваше къщи. За осем месеца направих нула продажби. Наех един апартамент.
Марк Рандолф
Продажба на време, търговия с време - ето с какво всички ние се занимаваме.
Мартин Еймис
Ако сте в бизнес и се обадите за продажби и този потенциален клиент не купува от вас, не седите там цял ден, оплаквайки загубата на този потенциален клиент. Отивате там и правите още 10 обаждания за продажби!
Матю Хъси
По това време турнето за повечето групи все още се разглеждаше предимно като начин за популяризиране на записи, за да се увеличат продажбите на албуми, със странния шанс да се получат доходи от по-големите места.
Ник Мейсън
За една държава революцията е трагедия със смъртта на хората, за нейните врагове това е продажба на мозъци, територии и постижения.
Николай Стариков
Харесвам честността на директните продажби, защото те открито казват на хората, че начинът да забогатеят е остатъчният доход: Получете плащане утре за нещо, което сте направили вчера - и го оставете да се натрупа.
Пол Зейн Пилзър
Не обръщам толкова внимание на продажбите или наградите. За мен големият въпрос е: "Вие повлияхте ли на следващото поколение?" Това е моята цел.
Стефан Пастис
Важното, което трябва да запомните при продажбата на неща, е, че освен да създавате атмосфера и вълнение около вашите продукти, вие трябва да знаете какво продавате.
Стюарт Уайлд
Трябва да помним, че доверието прави добри продажби, но само съмнението може да промени света.
Антъни Уорнър
Продажбата е най-лесната работа на света, ако работите упорито, но най-трудната работа на света, ако се опитвате да я работите лесно.
Франк Бетджър
Не можете да вземете своята комисионна, докато не извършите продажбата; Не можете да извършите продажбата, докато не напишете поръчката; Не можете да напишете поръчката, докато нямате интервю; И не можете да имате интервю, докато не се обадите!
Франк Бетджър
Преди това до голяма степен мислех за продажбата просто като за начин да си изкарвам прехраната. Страхувах се да вляза при хора, защото се страхувах, че си създавам неприятности. Но сега се вдъхнових! Точно тогава реших да посветя остатъка от кариерата си като продавач на този принцип: да открия какво искат хората и да им помогна да го получат.
Франк Бетджър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща