Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Продажба"
Купуването и продажбата по същество е антисоциална.
Едуард Белами
Забавлението без продажби не стига до никъде, но продажбите без забавление имат склонност да стават неприятни.
Лео Бърнет
Маркетингът и цялата фирма трябва да положат изключителни усилия, за да зарадват, запазят завинаги и разширят продажбите до 20 процента от клиентите, които осигуряват 80 процента.
Ричард Кош
Американският бизнес просто е забравил важността на продажбите.
Бари Голдуотър
Най-важната ви продажба в живота е да продадете себе си.
Максуел Малц
Списъкът на "Ню Йорк Таймс" е куп глупости. Трябва да го нарекат избор на редактора. Със сигурност не се основава на продажби.
Хауърд Стърн
Продажбите на книгите се осъществяват по същият принцип както и продажбите на дискове, гръмките имена принадлежат на мултинационални огромни магазини, а по-интересните литературни работи могат да се намерят само в Интернет.
Ървин Уелш
Имам идеята, че маратонките се основават на един вид култова идея – че краката ни са дефектни и имаме нужда от обувки, за да коригираме тези недостатъци. Обувните компании се занимават с продажба на обувки. Но няма доказателства от производителите на маратонки, че са прави. Няма научни данни, че маратонките намаляват нараняванията.
Кристофър Макдугъл
Добрата реклама, която не влиза в действие, не осъществява продажби.
Лео Бърнет
Планирайте продажбите, когато планирате рекламата.
Лео Бърнет
Докато се създават нови идеи, продажбите ще продължат да достигат нови върхове.
Дороти Бранд
Когато съм император, ще премахна частното образование. Частни училища, частен колеж. Всички тези родители с пари и енергия и стремеж към продажби на печене и желание да оставят огромното си състояние на образованието - всички ще трябва да се хранят от една и съща образователна тенджера.
Ан Патчет
За учените отглеждането на клетки изисква толкова много работа, че не могат да направят много изследвания. Така че продажбата на клетки беше наистина само в името на науката и нямаше много печалби.
Ребека Склут
Погледнете обхвата на писателите, които продават неща. Аз съм на самия връх на кривата на силата по отношение на продажбите.
Такър Макс
Питам хората какво правят в продажбите, колко пари са направили миналата година, какви са разходите им за продажби, а те дори не знаят. Ако не знаете номерата си, ще фалирате. Не ме интересува колко добър е вашият продукт.
Тилман Фертита
Нямам истории за продажба. Много от връзките ми са с цивилни и никой не иска да чуе за тях.
Дейвид Спейд
Рискувайте повече, отколкото смеете. Ще реализирате повече продажби, отколкото очаквате. Това е формулата.
Джефри Гитомър
При продажбите не е това, което казвате; това е как те възприемат това, което казвате.
Джефри Гитомър
Няма награда в продажбите за второ място. Това е победа или нищо. Майсторите знаят това и се стремят към - те се борят - за това победно предимство.
Джефри Гитомър
Няма лосион или отвара, които да направят продажбите по-бързи и лесни за вас - освен ако отварата ви не е трудна работа.
Джефри Гитомър
Вашите клиенти преценяват всеки аспект на всяка транзакция и оценяват всичко, от любезността на хората до лесното правене на бизнес до качеството на продукта до обслужването след продажбата.
Джефри Гитомър
Няма да позволя на данните ми за продажбите да диктуват това, което казвам в блога, защото блогът е това, което искам да кажа.
Джон Скалзи
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща