Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отбор" - страница 4
"Нека стачкуват, това много ще ме облекчи, защото ще си останат тези, които играят за здраве. Да стачкуват колкото искат." (по повод заплахите на отбори за стачка)
Иван Славков
Когато видях първия негър, повтарям негър, в националния отбор на Германия, помислих, че ще намерят и изровят гроба на Хитлер.
Иван Славков
"Превърнахме се в циркова трупа, която пътува от село на село." (Треньорът на ЦСКА Ферарио Спасов за подготовката на отбора в Германия); август 2004.
Ферарио Спасов
"Любимият ми отбор е Локомотив (Москва), симпатизирам и на киевския Динамо. Най-вече следя световните първенства и Шампионската лига." - в онлайн интервю на Топспорт.бг на 30 май 2007.
Максим Стависки
"Не очаквайте чудеса от националния отбор. Сигурен съм, че Хубчев ще промени нещата. Той е кривак и няма да остави нещата така”. (коментар относно предтоящите квалификации за Европейското по футбол)
Венцеслав Стефанов
"Отдалеч бе трудно да осъзнаем какво сме постигнали. Знаехме, че в България се радват на нашите успехи, но не сме очаквали такава еуфория. Щастливи сме, че зарадвахме хората, които бяха зажаднели за подобни успехи." - при посрещането на Аерогара София след завръщането на отбора ни с бронзови медали от Световното първенство по волейбол в Япония.
Мартин Стоев
"Подготовката, която водят българските отбори, не е нормална. Първенството още не е почнало, а има толкова много контузени играчи. Тичат по плажове, балкани и вършат какви ли не още идиотщини..." ( пред радио "Гонг")
Лъчезар Танев
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща