Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отбор" - страница 2
Природата да бъдеш генерален мениджър на бейзболен отбор е да поддържаш познати отношения с хората, които непрекъснато се опитваш да прецакаш.
Майкъл Луис
Казват, че е по-лесно да сменят жената си, от колкото да сменят футболен отбор. Така е наистина!
Пеп Гуардиола
Тестостеронът е хормонът на сътрудничеството и конкуренцията, който винаги, когато се състезаваме в отбор, си сътрудничим със съотборниците си. И повечето от нас в ежедневието си, до степента, в която трябва да се състезаваме с надбягването на плъхове в света навън, ние си сътрудничим с други хора в същото време. Двамата са ръка за ръка.
По Бронсън
Винаги, когато е възможно, избирайте отбора си по характер, а не по умения. Можете да преподавате умения; не можеш да научиш характер.
Ранулф Файнс
Трябва да благодаря за работата на целият отбор: един играч не може да покаже отлична игра, ако останалите играят лошо. Отборът е много важен, за да покажеш индивидуалното си ниво в света на футбола.
Серхио Рамос
Всички ще говорят за Челси и Ливърпул, но другите са много трудни отбори.
Стивън Джерард
Бразилия има Неймар. Аржентина има Меси. Португалия има Роналдо. Германия има отбор!
Стивън Джерард
Ти искаш да бъдеш в първоначалният състав на отбора, който никога няма да победи или в резервите на екипът победител?
Тод Щрасер
Произхождам от религиозно семейство - баща ми е пастор, чичо ми, сестра ми и съпругът й са пасторски отбор.
Том Елис
Ако искаме да направим действително велик отбор, в нея непременно трябва да играят велики играчи.
Хуанде Рамос
Шампионите не правят необикновени неща. Правят обикновени неща, но ги правят без да се замислят, твърде бързо, за да може другият отбор да реагира. Те следват навиците, които са научили.
Чарлс Дюиг
На мен не ми е нужна мотивация. На мен ми е нужен нормален треньор на отбора.
Шакил О'Нийл
Никога не обръщам внимание на това, което казват за мен хората. Футболът е тази сфера, в която всичко е завързано около резултата. Така, отличният човек днес утре ще стане идиот, защото неговият отбор е загубил.
Юрген Клоп
Не съм от тези треньори, които могат да кажат, че неговият отбор е играл ужасно, а след това спокойно да вечерям в ресторант.
Юрген Клоп
Да ви кажа истината, отче, не мисля, че Бог има любим футболен отбор или любима религия.
Брад Тор
Не трябва да се боиш а играеш срещу такива отбори, като "Барселона". Трябва да излезеш, да се биеш и да получаваш удоволствие.
Денис Черишев
Добрият вратар е не този, който постоянно е скрит зад добра защита, а е този, който в безнадежден момент може да спаси отбора си от допуснат гол.
Джанлуиджи Буфон
При всеки човек има своя съдба. Моята съдба е в това, да продължавам да вписвам нови страници в книгата на историята на националният отбор на Италия и Ювентус.
Джанлуиджи Буфон
Подобно на много хора, аз се моля за болен роднина или подобни неща, но не се моля да направя следващата си връзка с полета на летището. Намирам молитвите преди спортни състезания да са безчувствени и някак унизителни, поне когато някой се моли да победи другия отбор или нещо подобно.
Джеймс Карвил
Когато пораснах, винаги съм имал мечтата да бъда анализатор на бейзболен отбор в малка лига или нещо подобно.
Джеймс Карвил
Хората често питат откъде съм знаел, че Арсен е правилният човек, - казва Дийн. - Отговарям им: когато прекара първия пълен сезон с отбора и спечели два трофея, започнах да подозирам.
Джон Крос
Моралът обвързва и заслепява. Това ни свързва в идеологически екипи, които се бият помежду си, сякаш съдбата на света зависи от нашата страна да спечели всяка битка. Това ни заслепява от факта, че всеки отбор е съставен от добри хора, които имат да кажат нещо важно.
Джонатан Хайд
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща