Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отбор"
Не играя против конкретен отбор. Аз играя против самата мисъл за поражение.
Ерик Кантона
В моят отбор вратарят се явява първият атакуващ играч, а нападателят - първият защитник.
Йохан Кройф
Сега аз съм футболен фанатик. Аз го знам, понеже за един ден аз осъзнах, че не съм никакъв футболен фанатик. Аз съм фанатик на Челси. Челси - това е единственият отбор, който умее да играе. Играчите на Челси, извън всяко съмнение, притежават на-впечатляващите репродуктивни органи. Сега Станфорд Бридж е моята църква. Хората, играещи там, - моите Богове.
Джереми Кларксън
Футболният отбор е като красива жена. Ако не и напомняте за това, тя забравя, че е красива.
Арсен Венгер
Няма съмнение, че отборът има нужда от подсилване, ако искаме да се върнем сред първите три, защото в момента те работят на друго ниво спрямо нас.
Стивън Джерард
Хората, които идват да ни гледат как играем, които обичат отбора и го смятат за част от живота си, никога няма да оценят, че Ливърпул има огромен баланс в банката. Те искат всеки актив, който притежаваме, да носи червена риза.
Кени Далглиш
Мисля, че имаме много играчи в отбора, които са по-подходящи за европейския футбол в момента.
Стивън Джерард
Съжалявам, но оставам зад решението си. Вече съм член на елитния клуб на хора, които са се били с талисман на професионален отбор. Вие, сър, не сте в този клуб.
Такър Макс
До времето, когато бях на 14 години, бях сигурен, че ще бъда бейзболен играч от голямата лига. Но този сън се събуди грубо, когато ме изгониха от гимназиалния бейзболен отбор.
Фил Найт
Ела в отбора ми и ти никога няма да си втори.
Жузе Моуриньо
Състояние на индивиди, каквото сега достигнахме в Западната цивилизация, няма да създаде личности, а атомизираните индивиди, които го съставят, ще бъдат мотивирани от желания, които не отразяват непременно нуждите. Вместо да се нуждаят от други хора, те се нуждаят от хероин; вместо някакво религиозно убеждение, те трябва да бъдат с отбора победител.
Карол Куигли
Футбола - това е отбор, колектив, а не един-два-три звездни играча.
Пеле
Идеята на Арсен Венгер не е само да играе добър футбол. Това е да играеш добър футбол, за да спечелиш. По мое време знаехме, че с нашия стил можем също да нараним отбори и да спечелим трофеи. Но ние го направихме по наш начин, с позиционната игра, подаване, движение.
Денис Бергкамп
Когато побеждавате отбор толкова често - особено като този сезон, когато Челси вече беше загубил три пъти от нас - знаете, че хората очакват да го направите отново. Но също така знаете, че те ще бъдат още по-мотивирани да победят най-накрая.
Денис Бергкамп
Аз съм водещ голмайстор в купата и това е прекрасно, но не забравяйте, че това също е чудесен момент за целия отбор, когато двете неща съвпадат, не можете да поискате повече.
Алесандро Дел Пиеро
Страхотните отбори не се сдържат един към друг. Те не се страхуват да проветряват мръсното си пране. Те признават своите грешки, своите слабости и притеснения, без да се страхуват от репресии.
Патрик Ленсиони
Ако погледнете моята кариера, никога не съм отивал в отбор, който е изпълнил потенциала си.
Рууд Гулит
Не трябва да прехвърляме цялата вина за поражението на конкретен човек: ние сме отбор, ние печелим и губим заедно.
Серхио Рамос
Не трябва да забравяте, че е необходимо с уважение да се отнасяте към всеки съперник. И тогава ще уважават и твоят отбор.
Икер Касиляс
Всъщност всички сме част от отбора на човечеството. И като такива, всички сме длъжни да споделяме себе си и своите таланти, в името на отбора.
Йехуда Бърт
Трябва да благодаря на всички мои приятели от клуба. Защото без един отбор не са възможни индивидуални награди.
Кристиано Роналдо
Животът е като бейзболния сезон, където дори най-добрият отбор губи поне една трета от мачовете си, а дори и най-лошият отбор има дни на блясък. Целта не е да печелите всяка игра, а да печелите повече, отколкото губите, и ако го правите достатъчно често, накрая може да откриете, че сте спечелили всичко.
Харолд Кушнер
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща