Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Благополучие"
Няма нищо по-престъпно за финансовото благополучие, отколкото да измислите отлична идея и да не си направите труда да я реализирате.
Доналд Тръмп
Ситуация, при която хората могат да остареят, без да имат работа, която ги награждава поотделно, като същевременно добавят към колективното благополучие, е морално неприемлива.
Франко Модиляни
На тъмния фон на тази съвременна цивилизация на благополучието, дори изкуствата са склонни да се смесват, за да загубят своята идентичност.
Еудженио Монтале
Ако егоистичното благополучие е единствената цел на живота, то животът скоро става безцелен.
Ромен Ролан
Хората със силен и великодушен характер не променят своето настроение в зависимост от своето благополучие или своето нещастие...
Рене Декарт
Прехвърлянето на нещастие не е така трудно, както прехвърлянето на прекомерно благополучие: първото ви укрепя, а второто ви отпуска.
София Сегюр
Благополучието на една нация едва ли може да се заключи от измерване на националния доход, както е дефинирано от БВП.
Саймън Кузнец
В светлината на вечността ще видим, че това, което искахме, би било фатално за нас и че това, което бихме избегнали, е от съществено значение за нашето благополучие.
Франсоа Фенелон
Вашето благополучие зависи от вашите собствени решения.
Джон Д. Рокфелер
Ако има воля, благополучието не може да бъде много далече.
Уилям Клод Фийлдс
Никоя страна не може дълго да издържи, ако нейните основи не са заложени дълбоко в материалното благополучие.
Теодор Рузвелт
Благополучието не може да съществува само в собствената ви глава. Благополучието е комбинация от това да се чувствате добре, както и да имате смисъл, добри взаимоотношения и постижения.
Мартин Селигман
Твоята кариера, ласкателната надежда, че ти все някога ще прославиш своето име, а също и твоето житейско благополучие - всичко това е не само скъпо на моето сърце, всичко това са отдавнашни и дълбоко вкоренили се илюзии. ...Но мога да те уверя, че осъществяването на тези илюзии не би ме направило щастлив. Само ако твоето сърце остане чисто, само ако всеки негов удар остане наистина човешки и никой демоничен гений няма да е в състояние да изгони от сърцето ти най-високите чувства - едва тогава ще намеря своето щастие, с мечтата за което аз живея вече много години. В противен случай най-прекрасната цел на живота ми ще бъде разбита.
Хайнрих Маркс
Социализма е основан винаги на подчинението на личноста за благополучието на болшинството.
Владимир Вернадски
Четенето на поезия ми дава усещане за спокойствие, благополучие и любов към човечеството - същите неща, които по-гъвкавите жени получават от йога.
Джей Кортни Съливан
Вярвам, че можете, като вземете някои прости и евтини мерки, да удължите живота си и годините на благополучие. Най-важната ми препоръка е да приемате витамини всеки ден в оптимални количества, за да допълвате витамините, които получавате във вашата храна.
Лайнъс Полинг
Архитектурата е изкуство, когато човек съзнателно или несъзнателно създава естетическа емоция в атмосферата и когато тази среда създава благополучие.
Луис Бараган
Ако въобще някога се случи всички жени по света, да се съединят чисто и просто за благополучието на човечеството, това ще се превърне в сила, която светът никога няма да е виждал преди.
Матю Арнолд
Кой живее в най-голяма тревога за работата си? - Този, който е на висок пост и се старае да съхрани благополучието си.
Биант
Законодателството не може да бъде нито разумно, нито просто, което се стреми към благополучието на един единствен интерес за сметка и в ущърб на много и разнообразни интереси.
Андрю Джонсън
Колкото повече хора имат, толкова по-малко съдържание изглеждат. В Америка културното очакване да бъдем щастливи през цялото време и децата ни да бъдат щастливи през цялото време е токсично и мисля, че това наистина пречи на емоционалното благополучие.
Андрю Уейл
Няма нито една по-мощна или по-проста ежедневна практика за подобряване на вашето здраве и благополучие от работата с дишане.
Андрю Уейл
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща