Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Категория" - страница 3
Боксът наистина е умиращ спорт. Преди години световният шампион в тежка категория можеше да се каже, че достигна най-високия връх в спорта. Дори в тази страна боксьорите бяха герои. Помислете за Хенри Купър и Франк Бруно.
Тайсън Фюри
Наистина съм развълнуван за бъдещите си планове, тъй като правя нещата по различен начин и в момента тренирам като троянец в преследване да стана световен шампион в тежка категория.
Тайсън Фюри
Въпреки че мисля за себе си като за най-великия играч в тежка категория, аз уважавам легендите от миналото за това, което направиха. Но те не са моите герои.
Тайсън Фюри
Никога не знаеш. По-нататък можете да направите много продуктови категории. Но мисля, че наистина първо трябва да изградиш ядрото си и хората да те познават и уважават за това.
Тамара Мелън
Съдът е фабрика, която сортира насилствените престъпления по категории и произвежда заподозрени престъпници.
Уилям Ландей
Може би се нуждаем от нова категория, различна от теизма, атеизма или агностицизма, която взема предвид парадокса и незнанието.
Франки Шефър
Малките деца притежават способността да пресичат обичайните категории; да оценяват обикновено неразграничените връзки между сферите, да реагират ефективно паралелно на събития, които обикновено се категоризират по различен начин, и да улавят тези източници.
Хауърд Гарднър
Същността на кича е смесването на етични и естетически категории; кичът иска да произведе не "доброто", а "красивото".
Херман Брох
Добре. Моралът накратко. Не наранявайте хората, ако можете да го избегнете. Не крадете неща, освен ако не гладувате или не са наистина, наистина важни. Работи здраво. Плащайте сметките си. Опитайте се да помогнете на другите. Винаги проверявайте отново математиката си, ако има включени експлозиви. Ако сте го прецакали, трябва да го поправите. И не яж нищо, което говори. Ако не попада в една от тези категории, просто направете най-доброто, което можете.
Урсула Върнън
И така, човек притежава материално имущество, живее в определена социална организация. Съобщава мислите си с помощта на език и се ръководи от система от духовни ценности... Основните категории култура е трябвало да работят едновременно и взаимосвързани от самото начало.
Бронислав Малиновски
По същество има две категории музика: метъл и глупости.
Брус Дикинсън
Според публикуваните диетични изчисления само една категория храни - зелени растения - съдържа всички хранителни вещества, от които хората се нуждаят.
Виктория Бутенко
Приказките имат много специална структура, която се усеща веднага и определя категорията, въпреки че не сме наясно с това.
Владимир Проп
Всички се разделят въз основа на демографски категории.
Дейвид Брукс
Това, което някой нарича моите книги, за мен е без значение. Считам ги за произведения на изкуството, а правилата и категориите и етикетите не означават нищо.
Джеймс Фрей
Богати и бедни - стара категория, но глупаци и умни - безсмъртна.
Александър Валентинович Вампилов
В категорията на икономическите свръхсили повече е по-добре от по-малко - колкото повече технологии развиват тези лидери, толкова повече ще се възползваме всички.
Едуард Прескът
Разделям мъжете на две категории: първата - тази, която търсят богатство и след това жена, втората - тази, която иска жена и след това богатство.
Емил Ожие
Нина, момиче от работническо семейство, не знаеше терминологията, но от детството си знаеше, че белите яки и черните ръце не се срещат на ринга в една и съща тегловна категория.
Алис Ферне
Аз съм от тази категория хора, за които всяка дреболия е повод за радост.
Ирина Шейк
Романтичните романи могат да бъдат разделени на две широки категории: исторически романси, които използват голямо разнообразие от исторически фонове, и съвременни романси. Разграничаването е важно, тъй като времевите настройки оказват силно влияние върху сюжетните линии и вида на фантазията, който се намира в книгите.
Кати Линц
Има две категории велики хора: просто велики, които са в състояние да изменят хода на събитията, когато нещата вървят зле, и изключително велики, които са в състояние да се въздържат от намеса в хода на събитията, когато нещата вървят добре.
Веслав Брудзински
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща