Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Решаване" - страница 4
Научих се как да се придържам сред тролове, елфи, хобити или таласъми. Научих, че приятел може да бъде загубен от алчност и сребролюбие. Научих, че решаването на гатанки може да е също толкова важно умение за оцеляване, колкото и владеенето с лък. Знам как да говоря с дракон и че е най-добре да не го правя.
Карън Джой Фаулър
Това все още е просто решаване на пъзел, ... Преди години, с лоша преценка, бях заинтригуван да пробия сигурността на компютърните системи. Сега го правя с разрешението на клиента, по социално приемливи причини.
Кевин Митник
Силно вярвам в способността ни да излезем с идеите, необходими за решаване на големите въпроси. Имам по-малко увереност, че ще можем да намерим консенсус за това кои са правилните без експеримент.
Ленард Съскинд
За моите хора във Вашингтон да повярват, че са достатъчно умни, за да изберат следващата енергийна технология, по моя преценка е върхът на арогантността. За мен или някой от моите връстници да избера енергийната технология X като решение за решаване на енергийните проблеми на Америка е просто глупава задача.
Майк Помпео
Когато става въпрос за реформиране на начина, по който се регулира нашето небе, трябва да сме сигурни, че докато работим за решаване на конкретни проблеми, не създаваме други.
Майк Помпео
Можете да увеличите уменията си за решаване на проблеми, като усъвършенствате способността си да задавате въпроси.
Майкъл Гелб
Изкуството да си изкарваш прехраната изисква голямо самоизследване каква точно е разликата, която искаш да направиш, както и много креативно, предприемаческо решаване на проблеми, за да разбереш как можеш да правиш прилични пари, докато правиш това разлика.
Майкъл Елсберг
Мултиетническият подход за решаване на балканските проблеми е всъщност невъзможен. Единственото трайно решение е етническият принцип.
Любчо Георгиевски
По-умни хора от нас са казали, че разкриването на проблема е изкуство, но решаването му – наука.
Михо Михов
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща