Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кост" - страница 2
Тя отговори, като стана и първо го целуна, хвана бузите му, затвори очи и се почувства сигурна като кости и дълбоко като кръв, че е намерила своето място.
Шанън Хейл
Това не бяха хубави думи, които каза. Можеше да живее добър живот и да умре, без да е накарал човек да се почувства съсипан до кости и твърде тъжен, за да се държи заедно.
Шанън Хейл
Критиците? Обичам всяка кост в главите им.
Юджийн О'Нийл
Целуни устата, която ти казва, ето, тук е светът. Тази уста. Този смях. Тези храмови кости.
Голуей Кинел
Нещастието никога не е поканено. И идва и сяда на масата без разрешение и яде, без да оставя нищо друго освен кости.
Жак Ромен
Ако любовта беше храна, щях да умра от глад от костите, които ти ме хвърли.
Касандра Клеър
Контактът с [менструалната кръв] вкисва новото вино, посевите, докоснати от нея, стават безплодни, присадките загиват, семената в градините изсъхват, плодовете на дърветата падат, ръбът на стоманата и блясъкът на слонова кост са притъпени, кошерите на пчелите умират, дори бронзът и желязото са едновременно обзети от ръжда и ужасна миризма изпълва въздуха; вкусът му подлудява кучетата и заразява ухапванията им с нелечима отрова.
Плиний Стари
В танцьора има почит към такива забравени неща като чудото на малките красиви кости и тяхната деликатна сила.
Марта Греъм
Танцьорите имат повече кости от повечето хора и в дните, когато работите усилено, сте сигурни, че по някакъв начин сте натрупали повече кости, отколкото като сте започнали.
Марта Греъм
Тя се състоеше от кожа, кости и любопитство.
Гюнтер Грас
Как се познават историческите бури? Дълго след тях кости се трошат.
Станислав Йежи Лец
Въпреки че няма човек, който да няма зла кост в тялото си, няма и човек, който да е напълно зъл до сърцевината си. Фактът, че някой таи противоположни емоции, просто го прави хора.
Масару Емото
Той се настани като костите на мъртвите.
Матю Дж. Съливан
Никога не съм искал друга жена така, както те искам. Имам нужда да знаеш, че това е вярно. Това не е повърхностно ниво. Това става дълбоко, чак до костите ми.
Мегън Марч
Не те презирам за това, което позволи да ми се случи. Презирам те, защото когато ме освободиха, ти отказа да бъдеш намерен и имах нужда от теб повече от всичко в живота си. Не да си поправям счупените кости, Арджуро. Имах нужда от брат ми, за да поправи разбития ми дух.
Мелина Маркета
Ето къде е разликата между мъж и жена: жените крещят, докато мъжете крещят в тялото. Фино треперене, мускулни влакна се гърчат по костите като змии.
Микаел Ниеми
До този момент вече напълно ми писна от тези басни. Погребална реч. Версия на истината с премахнати всички грозни детайли. Бях фотошопирана, за да няма белези, а костите да са равни.
Мишел Адамс
Случват се инциденти. Костите ни се разбиват, кожата ни се разделя, сърцата ни се счупват. Изгаряме, удавяме се, оставаме живи.
Мойра Фоули-Дойл
Не минаващите ви мисли или брилянтни идеи, а обикновените ежедневни навици контролират живота ви... Живейте просто. Не се хващайте в машината на света - тя е твърде взискателна. Докато получите това, което търсите, нервите ви са изчезнали, сърцето е увредено и костите болят. Решете да развивате духовните си сили по-сериозно оттук нататък. Научете изкуството на правилния живот. Ако имате радост, имате всичко, така че се научете да бъдете щастливи и доволни... Имайте щастие сега.
Парамаханса Йогананда
Слава Богу, че животът свършва – никога няма да го преживеем. От Големия взрив до уморената маша, историята на света. Плътта ни е свирепа... телата ни ще ни убият... костите ни ще ни надживеят.
Патрик Марбър
Хората се раждат с твърд морал: чувството за добро и зло е заложено в костите. Знам, че това твърдение може да звучи странно, но сега е подкрепено от изследвания в няколко лаборатории.
Пол Блум
Можем да си представим, че телата ни са унищожени, мозъците ни спират да функционират, костите ни се превръщат в прах, но е по-трудно - някои биха казали невъзможно - да си представим края на самото ни съществуване.
Пол Блум
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща