Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Автомобил"
Автомобилът се превърна в артикул на дрехата, без който се чувстваме несигурни, необлечени и непълни в градския комплекс.
Маршал Маклуън
Да дадеш пари и власт на правителството е все едно да дадете уиски и ключ за автомобил на подрастващ.
Патрик О'Рурк
Автомобилът е любимата играчка на порасналите мъже.
Марлене Дитрих
Златото е само метал, диамантите - хладни камъни, лимузината - само автомобил, не се преструвайте, почувствайте настоящето...
Шарлиз Терон
Имам около 40 автомобила, от които 25 до 30 са това, което бихте могли да наречете сериозни.
Ник Мейсън
Всяка нова разработка, магистрала, железопътна линия, параходна линия, експлоатация на сгради, независимо дали става дума за проект за отводняване в стара Гърция или нова водна система в Перу, означава допълнително използване на автомобила.
Уолтър Крайслер
Ние не сме пристрастени към петрола, но нашите автомобили са.
Джеймс Улси
Степени на разкоша: собствен автомобил, собствена вила, собствено мнение.
Веслав Брудзински
За да не банкрутира държавата, трябва да се реши проблемът с държавния апарат. Неудържимо раздути щатове, чудовищна бюрократизация на всяка една дейност – планини от хартии и стотици хиляди писари; заемане на големи здания и помещения; автомобила епидемия; милиони излишества. Това е легално подхранване и подяждане на държавното имущество от тези скакалци. В допълнение към това нечувано, безсрамно рушветчийство, разхищение, безхаберие, крещяща безстопанственост, характеризираща нашата така наречена "самоиздръжка", престъпления източващо държавното имущество в частни джобове.
Феликс Дзержински
Всеки автомобил ще ти стигне до края на живота, ако го караш достатъчно смело.
Михаил Жванецки
Обществата се нуждаят от правила, които нямат смисъл за отделните хора. Например няма значение дали един автомобил кара отляво или отдясно. Но всичко е различно, когато има много коли!
Марвин Мински
Ние сме склонни да измерваме размерите на успеха чрез заработените пари или новите модели автомобили, а не с качеството на служенето на хората и нашите отношения с човечеството.
Мартин Лутър Кинг
Справянето с нещастието е все едно да натиснеш спирачките на автомобила. Това става инстинктивно. Или ще оцелееш, или ще умреш.
Роман Полански
Технологиите трябва да улеснят живота ни, като ни позволяват да правим нещата по-бързо и ефективно. Но твърде често изглежда, че затруднява нещата, оставяйки ни дистанционно управление с петдесет бутона, цифрови фотоапарати със стотици загадъчни функции и ръководства за дължина на книги и автомобили със системи за табло, достойни за космическата совалка.
Джеймс Суровецки
Обожавам да карам своят състезателен автомобил на предела, а когато го карам по-бавно само заради това, че съм лидер, и ми е станало скучно.
Жил Вилньов
С какво ние жените се отличаваме от мъжете? Мъжете гледат на този свят със своите очи. Те строят кариера, те имат свои любими играчки: автомобил, компютър; също при тях е определено място за жените. Обаче жената на този свят не гледа със своите очи. Тя гледа с очите на мъжете. Целият живот тя се опитва да се докаже на мъжа мислейки: "Аз не съм с нищо по-лоша". А след това се оплаква, че всичко е на нейните рамене.
Ирина Хакамада
Критикът е подобен на автомобил: колкото е по-лош, толкова по-голям шум вдига.
Юлиан Тувим
Ако не вярвате в сътрудничеството, погледнете какво става с автомобила, когато една от гумите се откачи.
Наполеон Хил
Предишните събития, които са очаквали, са били нова книга или нова опера, сега - нов модел автомобил.
Лорънс Оливие
Автомобилите скоро ще имат интернет на таблото. Притеснявам се, че това ще ме отвлече от текстовите съобщения.
Анди Боровиц
Рано или късно интернет ще стане печеливш. Това е стара история, разиграна преди от канали, железопътни линии и автомобили.
Пол Самюелсън
Автомобилите могат да имат хипнотичен ефект. Можете да се качите в кола и да излезете, а наистина да ne си спомняте за пътуването.
Райън Гослинг
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща