Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тон"
Малка неточност ни избавя от цели тонове обяснения.
Саки
Фунт мъжество струва тон късмет.
Джеймс Гарфийлд
Би ли възприета простата максима, че честността е най-добрата политика; че усещането за истинската цел на живота може да повиши тона на политиката и търговията, докато публичната и частната чест станат идентични.
Маргарет Фулър
Наистина гледам на детството си като на една гигантска ръждива кутия с риба тон, която продължавам да рециклирам в много различни форми.
Огастин Бъроуз
Обичайте и изучавайте великото изкуство на музиката. То ще открие пред вас цял свят на възвишени чувства, страсти, мисли. То ще ви обогати духовно. Благодарение на музиката ще откриете в себе си нови, непознати преди за вас сили. Ще видите живота в нови цветове и тонове.
Дмитрий Шостакович
Грам собствен опит тежи повече от тонове чужди наставления.
Махатма Ганди
Всички трябва да изпитваме два вида болка: болката от дисциплината и болката на съжалението. Разликата е, че дисциплината тежи унции, а съжалението тежи тонове.
Джим Рон
Японската обич не се изрича с думи; тя едва се появява дори в тона на гласа; тя се проявява главно в актове на изящна любезност и доброта.
Лафкадио Хърн
На протежението на моя живот съм извлякъл повече ползи от моите приятели критиците, отколкото от поклонниците, особено ако критиката е изразена с вежлив и приятелски тон.
Махатма Ганди
В умовете на мъжете съществува тон на чувство към жените, като към роби.
Маргарет Фулър
Сигурността ми идва от сетивата ми, усещам посоката, в която трябва да тръгна, и изведнъж се почувствах не в тон, с това, което другите хора искат или какво очакват от мен други хора.
Ким Новак
Грам алгебра струва тон устни аргументи.
Джон Холдейн
Търговско общество, чиито членове по същество са аскетични и безразлични към социалния ритуал, трябва да бъде снабдено с чертежи и спецификации за предизвикване на правилния тон за всеки случай.
Маршал Маклуън
Поради някаква причина направих нещо и осъзнах, че мога да получа реакция. Това беше, когато се отървах от черупката си в училище, защото наистина нямах никакви приятели или каквото и да било като това и просто продължавах нататък; накрая направих това смахнато нещо и изведнъж имах тонове приятели.
Джим Кери
Всеки път, когато правителствата приемат морален тон - за разлика от етичен - знаете, че нещо не е наред.
Джон Ралстън Сол
Това, че съм готвач, не означава, че не разчитам на бързи рецепти. Наистина, всички имаме моменти, когато, притиснати за време, ще използваме консерва с риба тон и домат за първи курс. Въпрос е да изберете правилните рецепти за останалото меню.
Жак Пепен
В тона на гласа, в очите и в общия израз се съдържа не по-малко красноречие, отколкото в подбора на думите.
Франсоа дьо Ларошфуко
Напълно разбираемо е, че Маркос имаше пари. След споразумението от Бретън Ууд той започна да купува злато от Форт Нокс. Три хиляди тона, после четири хиляди. Аз имам документи за тези седем хиляди тона. Маркос беше толкова предвидлив. Той притежава всичко. Странно e; Америка няма да го разбере.
Имелда Маркос
Не големите събития са тези, които ни нараняват най-много, а по-скоро най-малката, съмнителна промяна в тона в края на изречена дума, която може да разоре в най-дълбокото място на сърцето ти.
Стив Мартин
Процесът на избор на тон на китара е естетически процес като всеки друг, така че да опитате много различни неща.
Джери Гарсия
Когато човекът чува музика, той има чувство за благополучие, защото тези тонове хармонизират с това, което е преживял в света на своя духовен дом.
Рудолф Щайнер
Има нещо, което само един главен изпълнителен директор може да направи, което задава този тон, който след това може да улови душата на колектива.
Сатя Надела
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща