Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Извлека"
Войната срежду чужда страна се случва само тогава, когато заможните класи смятат, че ще извлекат печалба от това.
Джордж Оруел
Бог прецени, че е по-добре да се извлече добро от злото, отколкото да не се допусне да съществува зло.
Августин
Спор с човек по-умен от теб: той ще те победи, но и от твоето поражение можеш да извлечеш полза за себе си. Спор с човек с равен на твоя ум: в който и да е победата, в крайна сметка ти ще изпиташ удоволствие от борбата. Спор с човек по-малък от твоя: спорът не е толкова от желание за победа, колкото това, че можеш да му бъдеш полезен. Спори даже с глупаците! Нито слава нито изгода ще получиш... Но защо понякога не се позабавляваш.
Иван Тургенев
Най-голямата полза, която може да се извлечем от живота, - да загубим живота си за дело, което ще ни надживее.
Уилям Джеймс
Ако искате да извлечете максимума от себе си, не е задължително да спазвате диета - трябва да носите правилните дрехи.
Трини Уудол
На протежението на моя живот съм извлякъл повече ползи от моите приятели критиците, отколкото от поклонниците, особено ако критиката е изразена с вежлив и приятелски тон.
Махатма Ганди
Няма почест в сигурния успех, но много може да бъде извлечено от сигурния провал.
Ан Ландърс
Дизайнът в природата е съвкупност от инциденти, извлечени от естествения подбор, докато резултатът е толкова красив или ефективен, че изглежда чудо на целта.
Майкъл Полан
Нашият ум е метал извлечен от форма, а формата това са нашите действия.
Анри Бергсон
Френската система на задължителна военна служба справедливо обединява представители от всички класи; а нашата се състои от измета на тази земя - само от измета на земята. Би било чудесно, но само можехме след това да извлечем толкова много от тях.
Артър Уелсли Уелингтън
Единственият урок, който може да се извлече от историята, е, че хората не извличат от историята никакви уроци.
Джордж Бърнард Шоу
Но наличието на парфюм и лиценз като цяло е финансова необходимост. Дизайнерът трябва да извлече парите, похарчени за прототипи и всякакви подобни неща.
Вивиан Уестууд
Точно като спазването на здравословна диета е важно за поддържането на здравословен начин на живот, храненето с правилните храни е също толкова важно, за да извлечете максимума от вашата тренировка.
Маркус Самуелсон
Урокът, който съм извлякъл и съм следвал цял живот се е състоял в това, че трябва да се опитва, и опитва, и опитва отново, но никога да не се предаваш.
Ричард Брансън
Щастието винаги е страничен продукт. Вероятно е въпрос на темперамент и доколкото знам, може да е от жлези. Но това не е нещо, което може да се изисква от живота и ако не сте щастливи, по-добре спрете да се тревожите за това и вижте какви съкровища можете да извлечете от собствената си марка нещастие.
Робъртсън Дейвис
За да извлечете максимума от парите си, препоръчвам да се придържате към взаимни фондове, които не начисляват комисионна, когато купувате или продавате.
Сузи Орман
Социалният Аз е просто всяка идея или система от идеи, извлечени от комуникативния живот, които умът цени като свой собствен.
Чарлз Кули
Свидетелство за лидерски качества е не да се влага величие в хуманността, а именно да я извлечеш, защото величието е вече там.
Джеймс Бюканън
Винаги има възможности, от които бизнесмените могат да извлекат значителна полза, ако само ги разпознаят и сграбчат.
Жан-Пол Гети
Чух песента ти в момента, в който се родихме. И години по-късно ме извлече обратно от езерото на полумъртвите, когато всичко, което исках да направя, беше да умра. Всеки път, когато някой се опита да ме убие, той пееше своята мелодия и ми вдъхваше надежда.
Мелина Маркета
Що се отнася до методите, аз се опитах да им дам цялата строгост, която човек изисква в геометрията, така че никога да не прибягвам до причините, извлечени от общата алгебра.
Огюстен Луи Коши
Добрите романи не се пишат, те се пренаписват. Страхотните романи са диаманти, извлечени от многослойни пренаписвания.
Пиърз Пол Рийд
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща