Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мускул"
Животът отстъпва само на завоевателя. Никога не приемайте това, което можете да спечелите, като се предавате. Ще живеете от откраднати стоки и мускулите ви ще атрофират.
Даг Хамаршелд
Смелостта е много важна. Подобно на мускул, той се укрепва при употреба.
Рут Гордън
Знанията са скелета на шахматиста, опита - мускулите, а партиите - душата.
Ашот Наданян
Търпението не може да бъде придобито за една нощ. Това е точно като изграждане на мускул. Всеки ден трябва да работите върху него.
Екнатх Еасваран
Парите са мускулите на войната.
Франсоа Рабле
Разрушаващата вълна и мускулът, докато се свива, се подчиняват на същия закон. Деликатната линия събира общата сила на тялото в смел баланс. Дали душата ми ще срещне толкова тежка крива, пътуваща по пътя си към форма?
Даг Хамаршелд
Безстрашието е като мускул. От собствения си живот знам, че колкото повече го упражнявам, толкова по-естествено става да не позволявам на страховете си да ме управляват.
Ариана Хъфингтън
Изгониха ме от класа по балет, защото разтегнах слабинен мускул. Не мой.
Рита Ръднър
Последните три или четири тренировки карат мускулите да растат. Тази именно зона на болката разделя шампиона от всеки друг, който не е шампион. Това е, което повечето хора нямат: смелостта да продължат и просто да кажат, че ще минат през болката, без значение какво ще се случи.
Арнолд Шварценегер
Умът е просто още един мускул.
Тед Търнър
Да, аз ги използвах, но не те ме направиха такъв, какъвто съм. Анаболните стероиди ми помагаха да поддържам размера на мускулите си при стриктна диета, подготвяйки се за състезание.
Арнолд Шварценегер
Да сърцето е просто мускули. Но то е устроено като всеки друг мускул: колкото повече го използваш, толкова по-голяма то става.
Сюзън Сарандън
Не се старайте да сте планина от мускули. Грубата физическа сила няма да победи скоростта и издържливостта.
Брус Лий
Когато свежестта на сутринта е заменена от умората на обедния ден, когато мускулите на краката поддават под напрежение, изкачването изглежда безкрайно и изведнъж нищо няма да върви както желаете, тогава не трябва да се колебаете.
Даг Хамаршелд
Писането призовава към неизползвани мускули и включва уединение и неподвижност.
Дороти Бранд
Мозъкът е мускул, който може да помести света.
Стивън Кинг
Това, което се случва, когато имате голяма скръб в живота си, е, че артериите на това сърце започват да се свиват надолу, просто буквално се стискат така, защото усещате напрежението на живота си и тогава самият сърдечен мускул също ще започне - да се стресира навън.
Мехмет Оз
В крайна сметка осъзнаваме повечето от това, което се случва в нас, главно чрез мускулите.
Моше Фелденкрайс
Медитацията е като фитнес зала, в която развивате мощните умствени мускули на спокойствие и проницателност.
Аджан Брам
Разбира се, никое студио няма да сложи парите и мускулите си зад нещо, от което те не мислят, че вече могат да завъртят пет или шест филма и да изградят цял вид въображаема вселена, мисля.
Дейв Ицкоф
Думата сила има такова общо негативно значение в нашето общество. За какво говорят хората? Говорят ли за мускули или за контрол?
Джеймс Хилман
Както кравите се нуждаят от доене, така и сладък грах се нуждае от бране, така и писателите трябва непрекъснато да упражняват умствените си мускули чрез ежедневно ограничаване.
Джоан Ейкън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща