Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Музикант" - страница 2
Имам късмет, че имам приятели, музиканти и хора, посветени на моята музика.
Уинтън Марсалис
Музиката идва от музиканта, а не от инструмента.
Виктор Утън
И още искам да бъда музикант. Според мен, музиката е най-краткият път към емоциите и чувствата на хората и най-простият за себеизразяване.
Гаспар Улиел
Целта ми е да живея истински религиозния живот и да го изразя в моята музика. Ако го живеете, когато свирите, няма проблем, защото музиката е част от цялото нещо. Да бъдеш музикант е наистина нещо. Отива много, много дълбоко. Моята музика е духовният израз на това, което съм - моята вяра, моето знание, моето същество.
Джон Колтрейн
Основното нещо, което един музикант би искал да направи, е да даде на слушателя картина на много прекрасни неща, които той знае и усеща във Вселената.
Джон Колтрейн
Аз съм вдъхновена от художници и музиканти. Има толкова много прекрасни и талантливи хора в света. Обичам да откривам нова музика, нови писатели или ново изкуство.
Алиша Кийс
Видимата вяра е израз на моята християнска вяра, която трябва да бъде видима, за да бъде истинска! Дадох името на колекцията от музиканти, които работиха с мен по записа.
Кен Хенсли
Никога не съм се научил да чета или пиша музика, така че не съм виртуозен музикант като другите, които споменахте. Напълно не мога да свиря като тях, защото никога не съм учил класическа музика, просто разработих свой собствен луд стил!
Кен Хенсли
Живеех в район, където имаше много рок музиканти и редовно се събирахме в нашите студия.
Кен Хенсли
Често съм казвал на оркестъра, особено на по-младите музиканти: "Давайте най-доброто от себе си и обичайте това, което правите, защото ви е позволено да правите това". С това имам предвид, че те могат да направят това, което милиони хора не могат. Много хора не могат да си помислят да пуснат музика или да я слушат до шест часа вечерта. Да участваш професионално в толкова креативно нещо като това е голяма привилегия и ние сме длъжни да го направим по такъв начин, че да можем да помогнем да донесем удоволствие и чувство за удовлетворение на онези, които нямат този късмет.
Херберт фон Караян
Никога не съм се възприемам на сериозно като музикант. Аз правя поп музика. Това не е нещо, което ще спаси света.
Джъстин Тимбърлейк
Поети и просяци, музиканти и пророци, воини и негодници, всички създания на тази необуздана реалност, трябваше да поискаме само малко от въображението си, защото нашият решаващ проблем беше липсата на конвенционални средства, за да направим живота си правдоподобен. Това, приятели мои, е основата на нашата самота.
Едуардо Галеано
За да бъдеш музикант, са нужни умения.
Иван Крилов
Изисквах от тях те да бъдат не само музиканти, но и малко актьори.
Леонид Утьосов
Споменът за миналите неща е важен за един джаз музикант.
Луис Армстронг
Чувствителното ухо на музиканта засича определена музикална нота във всеки град, която е различна от тази в друг град. Той чува във всеки малък поток нова мелодия, а шумът на вятъра във върховете на дърветата на различни гори дава различен звук.
Макс Хайндел
Душата на великият музикант може да се изрази само в музика.
Маргарет Фулър
Един музикант винаги носи музика в себе си. Не се нуждае от специални инструменти. Музиката е той самият.
Марло Морган
Задължение е на всички романисти, на всички художници, на всички музиканти, на всички хора, които се опитват да придвижат изкуството: да търсят нещо, което чувстват автентично, без да обръщат внимание на стиловете.
Натали Сарот
Няма да направиш това, сине мой! Няма да ти позволя да пропилееш живота си. Музиканти, художници, престъпници, пристрастени към опиума... Ще се окажете бедни и опозорени. Няма да го имам!
Рана Дасгупта
Аз съм голям фен на Гага, откакто за първи път се появи на сцената. Просто обичам всичко, което представлява тази дама. На първо място гласът й е необикновен. Обичам гласа й. Тя е завършен музикант. Тя свири много добре на пиано. Тя е просто страхотен автор на песни. И тя е фар на надежда за много хора по света.
Роб Халфорд
Трябва да позволите на вашите музиканти във вашата група да бъдат това, което са.
Роб Халфорд
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща