Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мотивация"
Ако ти е нужна мотивация, мисли за заплатата ти в петък.
Ноел Кауърд
Един много важен аспект на мотивацията е желанието да спрете и да погледнете нещата, които никой друг не си е направил труда да погледне. Този прост процес на фокусиране върху неща, които обикновено се приемат за даденост, е мощен източник на творчество.
Едуард де Боно
Смъртността е най-добрата мотивация да направиш нещо в живота.
Майкъл Фасбендър
Митовете са истории, които изразяват смисъл, морал или мотивация. Дали са верни или не е без значение.
Майкъл Шърмър
Ранните програми за интервенция обогатяват неблагоприятната семейна среда. Най-големите ефекти от програмите за ранна интервенция са върху непознавателните черти. Сега какво искам да кажа с това? Имам предвид постоянство, мотивация, самочувствие и упорит труд.
Джеймс Хекман
Наказанието и наградата произтичат от един и същ психологически модел, който схваща мотивацията като нищо повече от манипулация на поведението.
Алфи Кон
Седнах с моите треньори, за да проверя миналите си сезони и да видя какво може да се направи, за да ме поддържа мотивиран и в добра форма. Трябваше да намеря нова мотивация, нов импулс.
Херман Майер
Полезно е да мислим, че хората имат две основни мотивации: желанието да се виждаме като честни, добри хора и желанието да спечелим ползите, които произтичат от измамата - върху нашите данъци или на футболното игрище.
Дан Ариели
Мотивацията не е мислеща дума; това е чувствена дума.
Джон П. Котър
Понеже сме толкова незапознати с мотивацията на хората, с които работим, ние се боим от тях много повече, отколкото е нужно.
Джон льо Каре
Когато някой актьор дойде при мен и поиска да обсъдим ролята му, аз му казвам: "Всичко е в сценария". Ако той попита: "Но каква ми е мотивацията?", аз казвам: "Заплатата ти".
Алфред Хичкок
Често казват, че мотивацията не е достатъчна, за дълго. Е, същото нещо се случва с освежаващ душ, и затова препоръчвам да се приема ежедневно.
Зиг Зиглар
Жестокостта, като всяко зло, не се нуждае от мотивация; нужен и е само повод.
Джордж Елиът
Е, всъщност израснах през шейсетте. Всъщност се чувствам много щастлив, че това беше моят отрязък от време, с който бях раздаден. Нека си припомним, че истинската мотивация през шейсетте години, а дори и през петдесетте, беше Студената война.
Ан Друян
Чистият разум и свежите идеи - ето истинската благодатна почва за ръст на доходите, а вдъхновението е най-добрата мотивация за успешният бизнес.
Дейвид Рокфелер
Ясно е, че ако Господ не реши да ни се обясни, което често не прави, Неговата мотивация и цели са извън обсега на смъртния човек. Това на практика означава, че много от нашите въпроси - особено тези, които започват с думата "защо" - засега ще трябва да останат без отговор.
Джеймз Добсън
Според моя опит има само една мотивация и това е желанието. Никакви причини или принцип не го съдържат или не се противопоставят.
Джейн Смайли
Нещото, което ме мотивира, е много често срещана форма на мотивация. И това е, ако други хора разчитат на мен, е толкова лесно да се мотивираш.
Джеф Безос
Нека практикуваме мотивация и любов, а не дискриминация и омраза.
Зендая
Когато колата е боклук, то проблема не е в мотивацията.
Кими Райконен
Психологията не обича да говори за зло. Обича да говори за лошо детство. Но аз много вярвам, че някои хора са зли и не е необходима мотивацията за злото.
Лора Шлезинджър
Вярвам, че животът подкрепя това, което поддържа повече от живота. С други думи, мотивацията има значение. Ако просто се опитвате да се грижите за себе си, вие сте част от живота и вярвам, че животът стъпва и ви дава определено ниво на прозрение.
Антъни Робинс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща