Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ритъм"
Ние твърде късно разбираме, че смисъла на живота се заключава в такъв живота, в ритъма на всеки ден и час.
Стивън Лийкок
Ритъмът и блусът се наричаха състезателна музика. ... Тази музика вървеше години наред, но никой не й обръщаще внимание.
Рей Чарлс
Визията е истинският креативен ритъм.
Робер Делоне
Заснемането е до голяма степен свързано с ритъма, както и музиката, и ако не е там, знаете, че в крайна сметка никой не може да го спаси наистина, не може.
Бен Кингсли
Докато гледах чайките, си помислих: Това е пътят, който трябва да поеме; намерете абсолютния ритъм и го следвайте с абсолютно доверие.
Никос Казандзакис
Песента - това е социален барабан, който открива марша и ритъма под който ходят синхронизирано.
Пиер-Жан дьо Беранже
Винаги първо пиша текстове, а ритъмът и мелодията идват от текста. Винаги идва от текста: думите имат ритъм, а думите имат мелодия.
Кен Хенсли
Аз съм роб на ритъма. Аз съм като палитра. Танцувам така, както се чувствам в тази секунда. Ако започнеш да мислиш, значи всичко, ти си труп. Да говориш не е за ума, а за чувствата.
Майкъл Джексън
Двата елемента, които пътешественикът първо вижда в голям град, са допълнителната архитектура и яростния ритъм. Геометрия и страдание.
Федерико Гарсия Лорка
Основната истина: една бейзболна игра не е нищо друго освен страхотна измислица, която да ви накара да обърнете внимание на ритъма на летния ден.
Майкъл Шейбон
При музиката и поезията няма граници и прегради! Те запълват пустотата на нашите души, опустошени от ритъма на съвремието.
Максим Аверин
Защото днес осъзнавам, че е смъртен грях да се нарушават големите закони на природата. Не трябва да бързаме, не трябва да сме нетърпеливи, но трябва уверено да се подчиняваме на вечния ритъм.
Никос Казандзакис
Не ми харесва рап музиката изобщо. Не мисля, че това е музика. Това е само ритъм и рапиране.
Нина Симон
Разчитам много на ритъма, когато пиша. Трябва да потупате с крак, когато го прочетете, докрай.
Пер Петершон
В поезията трябва да обичате думите, идеите и образите и ритмите с цялата си способност да обичате каквото и да било.
Уолъс Стивънс
Понякога целият ви живот може да зависи от част от инча. Или ритъма на наносекунда. Или почукването на врата.
Дж. Р. Уорд
Ако религията е познала Бога е познала нулата. Ако науката е познала природата е познала нулата. Ако изкуството е познало хармонията, ритъма, красотата е познало нулата. Ако някой е познал Абсолюта, е познал нулата.
Казимир Малевич
Всеки от нас си има свой собствен ритъм на страдание.
Ролан Барт
Посрещайте всяка утрин с усмивка. Погледнете към новия ден като към специален дар от Създателя, още една златна възможност да завършите онова, което не можахте да сторите вчера. Творете себе си. Нека първият час от сутринта ви да зададе ритъма на успеха и позитивните действия, който със сигурност ще отекне в целия ви ден. Днешният ден никога няма да се случи отново. Не го пропилявайте с лош старт или дори с никакъв. Не сте родени да губите.
Ог Мандино
О, Боже, Франки, дишам в ритъм с този човек. Мислиш ли, че това не е моята плът и кръв след всичките тези години?
Мелина Маркета
Промених хода на живота си, от твърдостта на математиката и корпоративния ритъм към по-бохемския свят.
Андреа Хирата
Мисля, че е интересно да се мисли за абсолютната животинска наслада, която младите хора имат за ритъм и рима.
Андрю Моушън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща