Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Оправдание" - страница 2
Мисля, че най-добрият начин да разберете за нещо е да се опитате да го направите максимално. Много хора се занимават с хоби или спорт и след това намират оправдание да не продължават с него. След като започна нещо, няма да спра, докато не се справя толкова добре, колкото някога мога.
Брус Дикинсън
Има два вида хора по света: тези, които се оправдават и тези, които постигат резултати. Човек, който се оправдава, ще намери оправдание за това защо дадена работа не е била свършена, а човекът с резултати ще намери каквато и да е причина, поради която тя може да бъде извършена. Бъдете създател, а не реагиращ.
Алън Коен
Въпреки това режимът, оправданието и всички игри, участващи в тази война, бяха нечестни.
Дарио Фо
Най-големият акт на смелост е да бъдеш и да притежаваш всичко това, което си - без извинение, без оправдания, без маски, които да покрият истината кой си.
Деби Форд
Оправданието за изневяра и нечестност във всичките им прояви се крие в икономиката на пределните разходи на "само веднъж".
Клейтън Кристенсен
Някои хора постоянно търсят оправдания или казват, че не са имали възможност. Но ако искате да направите нещо, можете да го направите.
Кристиано Роналдо
Всичко, което ви казвам сега е оправдание за това, което съм казал на някой друг.
Ленард Коен
Успехът не изисква обяснения, а неуспехът не допуска оправдания.
Наполеон Хил
Зоната на комфорт приема най-големите ни стремежи и ги превръща в оправдание за това, че не си правим труда да се стремим.
Питър МакУилямс
Често неоправдания оптимизъм на едни става причина за оправдания песимизъм на други.
Борис Крутиер
Някои хора са в състояние да използват Библията като средство за противопоставяне на несправедливостта, докато други са в състояние да намерят оправдание.
Дезмънд Туту
Мислите, че смъртта е по-добро оправдание за дезертиране от която и да е друга?
Джудит Мартин
Умът е необходим на мъжете за обосновка на благоразумието, а на жените - за оправдание на безразсъдствата.
Валентина Беднова
Ще призная, че като цяло решителността ме тревожи; често е оправдание за нетърпение към детайлите или недостатъчно чувствителен към тревогите на други хора.
Абхиджит Банерджи
Невежеството е твоето оправдание? Колко банално.
Мариса Мейър
Убива ме как в наши дни всеки има клинично оправдание за странността си.
Мигел Сихуко
Никога не се примирявайте с бъдещето. Тренирам твърде много хора, които са се отказали от опитите да повлияят на бъдещето си. Те са абдикирали от отговорност, давайки всякакви куци оправдания, обвинявайки лошия късмет или други хора за живота им до момента и за бъдещето.
Найджъл Къмбърланд
Оправданието за тези действия беше, че живеехме в един много труден, хищнически свят с наметала и кама и че единственият начин да се справим с тоталитарен враг е да го сплашим. Проблемът с тази теория беше, че докато живеем в свят на сюжет и контразаговор, ние също живеем в свят на причина и следствие. Каквато и да е причината за решението да се узакони и узакони измамата в чужбина, неизбежният ефект беше практиката на измама у дома.
Норман Казънс
Покажи ми някой, който твърди, че е станал по-мъдър, като се откаже от мечти, и ще ви покажа майстор на оправдания.
Петер Хандке
Либертарианството е начин за измерване на това как правителството и други видове системи зачитат индивида. В основата на либертарианството е идеята, че индивидът е свещен и че всичко, което е направено в разрез с благосъстоянието на индивида, се нуждае от доста сериозно оправдание.
Патрик О'Рурк
Времето за оправдания свърши. Няма да ги взема. В затвора нямахме време за слабост. Видът емоционални и физически уязвимости, които хората отвън изглежда носят като значки на честта, биха се възприели като покани за атака и унижение. Нищо от това не е приемливо за студент от моята система.
Пол Уейд
Ако е важно, ще намериш начин. Ако не е, ще намериш оправдание.
Райън Блеър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща