Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Магазин"
Най-бързият начин да познаете жената - да обиколите с нея магазините.
Марсилин Кокс
Може би Коледа, помисли си Гринч, не идва от магазин.
Доктор Сюс
Творческите идеи процъфтяват най-добре в магазин, където е запазен духът на шегата. Никой не е в бизнеса, за да се забавлява, но това не значи, че в бизнеса не може да има забавление.
Лео Бърнет
Изглежда сякаш е мебелирано от магазини за преоценени стоки.
Жаклин Кенеди Онасис
Има хора, при които както в съвременните магазини, - на витрината има всичко, но влезеш ли вътре е празно.
Бертолд Ауербах
Ти трябва да се занимаваш с това, което те прави щастлив. Забрави за пари или други капани, които е прието да се считат за успех. Ако ти си щастлив, работейки в селски магазин, работи. Ти имаш само един живот.
Карл Лагерфелд
Целта на тероризма е да причинява терор, понякога за да продължи политическа цел, понякога заради очевидна ненавист. Хората, които терористите убиват не са техните цели; те са съпътстващи щети. И взривяването на самолети, влакове, магазини или автобуси не е целта; това са само тактически средства. Истинските цели на тероризма сме ние останалите: милиардите, които не сме убити, но сме тероризирани заради убийствата. Истинската цел на тероризма не не самият акт, а реакцията от акта. И ние правим точно това, което терористите искат.
Брус Шнайър
Работата е там, че тъй като винаги имах собствен магазин и директен достъп до обществеността, успях да създам техника, без маркетинговите хора да ми казват какво иска обществеността.
Вивиан Уестууд
Младите японци особено обичат да носят най-новото нещо и когато идват в Лондон, се отправят към магазините ми като част от това, което искат да намерят във Великобритания.
Вивиан Уестууд
Имигрантите правят повече от това да ни помагат да печелим войните си или да създаваме магазини за почистване или етнически ресторанти.
Стивън Амброуз
Продажбите на книгите се осъществяват по същият принцип както и продажбите на дискове, гръмките имена принадлежат на мултинационални огромни магазини, а по-интересните литературни работи могат да се намерят само в Интернет.
Ървин Уелш
Приятел ми предложи да си намеря работа в магазин за детски книги, за да мога да се срещам с деца и да чета книги и това се оказа най-добрият съвет, който някога съм получавал.
Брайън Селзник
През 1976 г. средният супермаркет разполага с 9000 уникални продукта; днес този брой се е увеличил до 40 000 от тях, но средностатистическият човек получава 80%–85% от нуждите си само в 150 различни артикула от супермаркета. Това означава, че трябва да игнорираме 39 850 артикула в магазина.
Даниел Левитин
Твърде много хора мислят само за собствената си печалба. Но бизнес възможностите рядко чука на вратата на егоцентричните хора. Никой клиент никога не отива в магазин, само за да угоди на склададжия.
Казуо Инамори
Реклама в магазина: "Когато купите едно нещо, получавате второ като подарък." Така че: купи една обувка.
Никита Богословски
Опитвам се да имам смисъл да бъда видян. Понякога, когато съм навън, ще си купя сок, дори когато не съм жаден. Ако магазинът е претъпкан, дори ще отида дотам, че ще пусна дребни по пода, монети и центи ще се плъзгат във всички посоки. Всичко, което искам, е да не умра в ден, в който останах невидим.
Никол Краус
Харесва ми да правя неща. Вкъщи имам магазин за дърва. Аз съм ужасен дърводелец, но обичам да го правя.
Патрик О'Рурк
Има онази романтична идея за това какво може да бъде книжарница, какво може да бъде библиотека, какво може да бъде магазин. И за мен те са това. Това са места, които отварят врати към други светове, само ако сте отворени към тях.
Рут Райшил
Днес повечето жени са заобиколени от гениални джаджи. Те не отглеждат грах или пиле, което сервират за вечеря; вместо това те ловуват и събират в хранителния магазин. Те минават през каталози или универсални магазини, за да си купят дрехи, вместо да стрижат овце, да щъкат вълна и да тъкат платове за поли, палта и одеяла.
Хелън Фишер
Когато видите човек с голяма доза религия, изложен на витрината на магазина си, може да разчитате, че той държи много малък запас от нея в себе си.
Чарлс Х. Спърджън
Презирам пазаруването и универсалните магазини.
Бетани Франкел
Емоциите са заразни. Всички го познаваме от опит. Знаете ли, след като изпиете наистина забавно кафе с приятел, се чувствате добре. Когато имаш груб чиновник в магазин, си тръгваш, чувствайки се зле.
Даниъл Голман
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща