Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Благословия" - страница 4
Ако природата ви е надарила с две Х хромозоми, приемете го като уникален подарък. Да си жена е просто благословия от небето!
Кара Кинг
Собственият ми живот имаше толкова много обрати, че все си мисля, че ще имам една благословия, която не е прикрита.
Кен Бруен
Обединяването на две половини от една душа е неизбежно, но времето зависи от вашето ниво на духовност. Когато настъпи времето, истинските сродни души се намират един друг, дори и да са различни светове - независимо дали физически, на противоположните страни на земното кълбо, или духовно, с контрастен начин на живот и произход. Тук ви пожелавам смелостта да продължите да растете, за да знаете - или да продължите да знаете - благословията на единството.
Йехуда Бърт
Когато търсите напътствия, никога не слушайте малодушният. Бъдете добри към тях, засипвайте ги с благословии, ласкайте ги, само не следвайте съветите им.
Клариса Пинкола Естес
Любовта е най-голямата благословия, която има, и когато обичаш някого толкова, колкото той те е обичал, не можеш да го пуснеш леко. Просто не можеш.
Луан Райс
Любовта на семейството е най-голямата благословия в живота.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Ако един мъж и една жена се венчават за да задоволяват плътските си апетити, или за да благоприятстват осъществяването на материални цели за себе си или семействата си, тогава съюзът им е малко вероятно да донесе благословии. Но ако един мъж и една жена се венчават, за да бъдат спътници през времето на пътуването им от земята до небето, тогава техният съюз ще донесе голяма радост на тях самите и на другите.
Йоан Златоуст
Покаянието е велико дело. Ние още не сме осъзнали, че покаянието на човека може да промени решението на Бога. Да, това, че у човека има такава сила не е шега. Ти вършиш зло? Бог ти въздава според делото ти. Казваш "съгреших”? Бог изменя гнева на милост и ти подава своята благословия.
Паисий Светогорец
Голямо благо за всеки е да приеме благословия от Пресвета Богородица. Затова нека да Я призоваваме и да търсим Нейната благословия. Този, на който Тя милостиво подари Своята благословия: ако е грешен - ще се оправдае; ако е немощен - ще получи сила; ако е паднал - ще стане; ако е тъжен - ще се зарадва.
Николай Велимирович
Приемайте несправедливостта като голяма благословия, защото така получавате небесна благословия. Когато сте онеправдани, не казвайте: "Бог да го накаже!", защото тогава несъзнателно проклинате сами себе си.
Паисий Светогорец
Винаги, когато съм объркан от някаква човешка проява, аз се чувствам подтикнат да я изследвам. Този подтик е едновременно проклятие в личен план и благословия в професионален.
Робърт Чалдини
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща