Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Благословия" - страница 2
Нямам тайна, а упорита работа. Това е тайна, която мнозина никога не научават и не успяват, защото не я научават. Трудът е геният, който променя света от грозота към красота, а голямото проклятие - до голяма благословия.
Джоузеф Търнър
Никой човек няма право на благословиите на свободата, освен ако не е бдителен при нейното запазване.
Дъглас Макартър
Само за днес ще пусна гнева. Само за днес ще се откажа от притеснението. Днес ще преброя многобройните си благословии. Днес ще си върша работата честно. Днес ще бъда мил с всяко живо същество.
Микао Усуи
Всеки егоистичен, грешен или снизходителен избор, който правя днес, е да сея семе, което ще пожъне умножена реколта. И всеки акт на послушание е семе, което ще произведе умножена реколта от благословия в моя живот и в живота на тези, които обичам.
Нанси Лий Демос
Вярвам, че болестта ме доведе до живот на благодарност, така че смятам, че лаймската болест в този момент от живота ми е прикрита благословия.
Ребека Уелс
Стихотворението идва под формата на благословия, подобно на възторг, разбиващ ума.
Стенли Кюниц
Когато сте благодарни - когато можете да видите какво имате - вие отключвате благословии, които да текат в живота ви.
Сузи Орман
Повечето от нас не спират да обмислят своите благословии; по-скоро прекарваме деня само в мислене за проблемите си. Но тъй като трябва да си жив, за да имаш проблеми, бъди благодарен за възможността да ги имаш.
Бърни С. Сийгъл
Защо Бог ми даде толкова великолепен талант? Това е проклятие, както и голяма благословия.
Албрехт Дюрер
Духовната наслада в Бога произтича главно от неговата красота и съвършенство, а не от благословиите, които ни дава.
Джонатан Едуардс
Изобилието е естественото състояние на Вселената - това може да се приеме без съмнение. Точно както броят на звездите в небесата или капките вода в океана е неописуем, така и духовните и материалните благословии, които са ни приготвени.
Дъглас Блок
Каква благословия е да обичаш книгите.
Елизабет фон Арним
Каква благословия е да останеш отново със себе си, да влезеш дълбоко в себе си и да се насладиш на тишината на горите!
Кнут Хамсун
Вярвам, че идеи като абсолютна сигурност, абсолютна точност, окончателна истина и т.н. са измислени въображения, които не би трябвало да бъдат допустими във всяка научна област... Това разхлабване на мисълта ми се струва най-голямата благословия, която съвременната наука ни даде. Защото вярата в една истина и в нейното притежание е основната причина за всяко зло в света.
Макс Борн
Благодарността вдига очите ни от нещата, които ни липсват, за да можем да видим благословиите, които притежаваме.
Макс Лукадо
Понякога преместването във времето е благословия.
Одри Нифнегър
Свободата на предприемачеството от самото начало не беше като цяло благословия. Като свобода да работиш или да гладуваш, това означаваше труд, несигурност и страх за огромното мнозинство от населението. Ако индивидът вече не беше принуден да се доказва на пазара, като свободен икономически субект, изчезването на този вид свобода би било едно от най-големите постижения на цивилизацията.
Херберт Маркузе
Смей се повече. Не забравяйте да се насладите на благословиите, които Бог дава на тази красива планета.
Дезмънд Туту
Споменът винаги беше толкова тежък, колкото понякога може да бъде благословия.
Мери Балоу
Въпреки че естественият ми инстинкт е да желая живот без болка, проблеми и несгоди, аз се уча да приветствам всичко, което ме кара да осъзнавам нуждата ми от Него. Ако молитвата се ражда от отчаяние, тогава всичко, което ме кара да се отчайвам от Бога, е благословия.
Нанси Лий Демос
Послушанието е пътят към благословията. Това е средството за защита. Това е средството за радост. Това е средството да намерим най-доброто от Бога в живота си.
Нанси Лий Демос
Да бъдеш изключен от местната църква, по някаква причина, е опасен начин на живот. Тези "самотни рейнджъри" не само пропускат благословиите да функционират в контекста на тялото на Христос, но като самотни овце далеч от безопасността на стадото и бдителната грижа на пастира, те са уязвими за хищници на всеки вид.
Нанси Лий Демос
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща