Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Благословия"
Проклятието освежава, благословията отпуска.
Уилям Блейк
Национален дълг, ако не е прекомерен, ще бъде за нас национална благословия.
Александър Хамилтън
Най-трудната аритметика за овладяване е тази, която ни позволява да броим нашите благословии.
Ерик Хофер
Това е една от благословиите на старите приятели, че можете да си позволите да сте глупави с тях.
Ралф Уолдо Емерсън
Сутрешната ранна разходка е благословия за целия ден.
Хенри Дейвид Торо
Тялото е свещена дреха: то е това, в което влизате в живота и с което излизате от живота, и към него трябва да се отнасяме с чест, и с радост, и със страх. Но винаги с благословия.
Марта Греъм
В действителност случайността представлява един процент от благословиите, които получаваме в живота, работата и любовта. Останалите 99 процента се дължат на нашите усилия.
Питър МакУилямс
Няма такова бедствие, което не може да стане благословия и няма такава благословия, която не може да се превърне в бедствие.
Ричард Бах
Основната разлика между обикновен човек и войн е, че един войн приема всичко като предизвикателство, докато обикновеният човек приема всичко като благословия или проклятие.
Карлос Кастанеда
Моля се небесата да дарят най-добрата си благословия на тази къща и на всички, които от тук насетне ще я обитават. Нега само честни и мъдри мъже управляват под този покрив.
Джон Адамс
Свикнал съм винаги да решавам всичко сам. Това е благословия, но и ужасен дефект.
Роберто Кавали
За да спечеля виновната целувка на светец, бих приветствал чумата като благословия.
Емил Чоран
Проклятията и благословиите оказват на човек реално въздействие.
Парацелз
Виждаме, че духовният свят се характеризира с атмосфера на безкористност и оживена любов към динамичното общуване. Има интензивно настроение на признателност и грижа, което създава динамичната синергия на преданоотдадените, работещи заедно върху различни услуги, които са съвършено центрирани върху Кришна. Ако сме благословени от Шримати Радхарани, гарантирано е, че постепенно ще можем да навлезем отново в земята на чистата любов. Ако не получим Нейните благословии, гарантирано е, че ще останем дисквалифицирани.
Бхакти Тиртха Свами
Сатана не може да спечели. Защо не? Защото той е отрекъл Божия суверенитет и не се е подчинил на Божия закон. Но на Мойсей беше казано изрично, Божиите благословии идват само от послушанието. Сатана няма да спечели, защото е изоставил Божия инструмент за господство, библейския закон.
Гари Норт
Просто благодаря на Бога за всички благословии.
Джеймс Браун
Да не чувстваш угризения трябва да бъде благословия, когато всичко, което имаш, са твоите спомени.
Джон Ронсън
Творчеството не е черта, която наследяваме в гените си, нито благословия, дарена от ангелите. Това е умение.
Джона Лерър
Животът ми е благословия. Благодарен съм за всичко, което имам, за местата, които отивам и за нещата, които съм виждал.
Лиа Лабел
Умът ми е достатъчно добър, но никога не съм го използвала, когато е трябвало да взема решение за любовта, което може да е благословия, а може и проклятие.
Сиена Милър
Икономическият растеж може един ден да се окаже по-скоро проклятие, отколкото благословия; и при никакви условия няма да може да доведе нито до свобода, нито да представлява доказателство за нейното съществуване.
Хана Аренд
Всички благословии идват при нас чрез нашия Господ. Той ще ни научи, тъй като гледайки на Неговия живот, ние откриваме, че Той е най-добрият пример.
Тереза Авилска
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща