Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ера" - страница 4
Бях влюбен в HTML и бях сигурен, че целият свят е на път да го научи, въвеждайки нова ера на "направи си сам" медии, свободно изразяване, мир и демокрация и човешки права по целия свят. Тази част не се получи толкова добре, въпреки че децата предпочитат YouTube пред телевизията, така че това е нещо.
Джефри Зелдман
Ако човечеството приеме и признае тази отговорност и се включи творчески в процеса на еволюция, както съзнателно, така и несъзнателно, ще се появи нова реалност и може да се роди нова ера.
Джонас Солк
За мен това не е информационна ера. Това е век на мрежов интелект, епоха на големи обещания.
Дон Тапскот
През XX век ние създавахме богатство чрез вертикално интегрирани корпорации. Сега ние създаваме богатство чрез мрежи. Намираме се на повратна точка в човешката история, където индустриалната ера най-накрая е изчерпала газа.
Дон Тапскот
...навлизаме в ера, в която ще се дефинираме повече с технологиите, които отказваме, отколкото с тези, които приемаме.
Дъглас Рушкоф
Може би е настъпила нова златна ера в изработване на инструменти.
Йо-Йо Ма
Човечеството ще продължи, но по различен начин. Материалните структури ще се променят. От това ще имаме възможността да бъдем по-човечни. Живеем в най-важната ера от календарите и пророчествата на маите. Всички пророчества на света, всички традиции сега се сближават. Няма време за игри. Духовният идеал на тази епоха е действието.
Карлос Бариос
Копнея за стъпките към друга ера, към друг период, без да забравям, но с нов климат, по-мил, по-множествен, по-справедлив и по-свободен.
Кирмен Урибе
Получаването на икономически тласък от цифровата ера не е лукс - от съществено значение е да се гарантира, че Европа продължава да расте и да осигурява нива на просперитет, които отговарят на нарастващите очаквания на нейните граждани.
Клаус Шваб
В ерата на нетърпение и незабавно удовлетворение един от начините да направим нещата по-запомнящи се е да забавим крайната точка.
Майк Викинг
Вероятно никога от началото на християнската ера демоните не са се появявали така открито и повсеместно като днес.
Серафим Роуз
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща