Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Фокус"
Когато фокусът ви е социалната промяна, а не финансовата промяна, защо не искате да споделяте това открито? Иновациите успяват само когато са споделени.
Камерън Синклер
Една от причините, поради които малко от нас постигат това, което наистина искаме, е, че никога не насочваме фокуса си; никога не концентрираме силата си. Повечето хора си проправят път през живота, като никога не решават да овладеят нещо конкретно.
Антъни Робинс
Винаги помнете, фокусът ви определя вашата реалност.
Джордж Лукас
Семейният живот - това е фокус, тайната на който е неизвестен. Но защо всеки счита, че може да я показва.
Оксана Робски
Конференцията за разоръжаване се превърна във фокус на голяма борба между анархия и световен ред... между онези, които мислят за неизбежен въоръжен конфликт, и онези, които се стремят да изградят всеобщ и траен мир.
Артър Хендерсън
... ерата на разширяването на XIX век ... доведе до ускоряване на основния фокус на дейностите на обществото ... от областите на вътрешния контрол до областите на външния контрол. ... нарастващата роля на пропагандата ... помогна да се създаде впечатление за стабилност.
Карол Куигли
Има голямо различие между вижданията по различни политически въпроси от фискален стимул до финансово регулиране. Моята надежда и моята амбиция за икономическата професия са, че с напредването на нашите знания, тези дискусии ще се стеснят в техния фокус и че това ще спомогне за по-разумно разработване на политики по пътя.
Ларс Питър Хансен
Никога не съм бил до такава степен във фокуса на интереса, откакто станах "нещо" в един ранен момент от кариерата си. Знам, че съм станал "нещо" и това ми доставя голямо удоволствие.
Мат Деймън
Трябва да задълбочаваш своя ум, а не да го разширяваш, и – като фокуса на увеличителната леща – да събереш цялата топлина и всички лъчи на ума в една точка.
Клод Адриан Хелвеций
Животът е пълен с трудни решения и нищо не ги прави лесни. Но най-лошите са наистина вашите лични коани, а измъчващата амбивалентност е просто усещането за издигане на сатори. Опитайте, доверете се, опитайте и се доверете отново и в крайна сметка ще почувствате как умът ви променя фокуса си към ново ниво на разбиране.
Марта Бек
Успешните хора стават велики лидери, когато се научат да изместват фокуса от себе си към другите.
Маршал Голдсмит
Когато последователите на Исус го помолиха да ги научи да се молят, той не им каза да се разделят на фокус групи и да погледнат дълбоко в собствените си сърца.
Н. Т. Райт
Съюзът е много повече от мен и когато мислите, че съюзът сте вие и не става въпрос за това кого представлявате, мисля, че сте загубили морала и фокуса си и целта на вашето ръководство.
Анди Стърн
По-големият фокус върху дизайна във всички нови домове ще използва най-добре земята, ще създаде домове и обществени пространства и ще засили структурите на градския живот.
Ричард Роджърс
Нашият фокус трябва да бъде върху това, което трябва да променим в себе си - нашите нагласи, нашите думи, действия - дори ако нашите обстоятелства и другите хора в живота ни остават същите.
Робин Лий Хатчер
Да се надяваме, че най-добрите учители не крещят на учениците си - защото те са умели да ухажват, както и да изискват максималните усилия от другите. За древните гърци и римляни това ухажване само по себе си е било достатъчно изящно изкуство, за да бъде централен фокус на образованието.
Том Чатфийлд
Разликата между настоящите условия и бъдещата ви визия трябва да бъде фокусът ви.
Тони Джери
Фокусът ми беше някак върху тийнейджърите, знаете ли, и мисля, че в момента имаме огромна криза в Америка, сред нашите тийнейджъри.
Шон Кови
Толкова много жени днес са толкова фокусирани върху децата си, че са развили тези романтични сплитания с живота на децата си, а съпрузите са второстепенни. Те са пропуснати. А романтичният фокус е върху децата.
Айлет Уолдман
Мозъчните изследвания на умствените тренировки, при които поддържате един-единствен избран фокус, показват, че колкото повече се откъсвате от това, което ви разсейва и се фокусирате върху това, върху което трябва да обърнете внимание, толкова по-силна става тази мозъчна верига.
Даниъл Голман
Мисля, че всеки път, когато разберете каква е вашата мисия или какъв е фокусът ви, нещата започват да се събират в живота ви.
Ева Енслър
Можете да намерите академични и индустриални групи, които извършват някаква подходяща работа, но няма фокус върху изграждането на сложни молекулярни системи. В това отношение Япония е първа, Европа е втора и ние сме трети.
Ерик Дрекслер
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща