Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Призрак" - страница 3
Също така ми се стори, че числото осем не отразява реалната ми възраст. Според чувствата си бях много по-възрастен и през последните месеци, гледайки във водата, сякаш видях дух, призрак на детската си наивност.
Вадей Ратнър
Обичам да имам призраци и обичам да си спомням.
Деби Рейнълдс
Призраците се вселяват не в стари домове, не на кораби, а в глави.
Дейвид Уонг
Призраците говорят с нас през цялото време, но ние ги възприемаме като нашите собствени мисли.
Дейвид Фостър Уолъс
Сянката на Кенет е тънък призрак на кея. Но вътре в него има хиляди и хиляди мили.
Джейн Ъркхарт
Има добро название за тези, който е видял призраци - шизофреници.
Джими Кар
Октомври винаги беше най-малко надеждният от месеците... пълен е с призраци и сенки.
Джой Филдинг
Не са виновни призраците, че толкова се плашим от тях.
Джон Ланчестър
Искам да вярвам в призраци. Обичам призрачни истории.
Джордан Пийл
- Не можеш да се скриеш от призраци, - каза Ромео. - Има само един начин - да станеш един от тях.
Ека Курняван
Не хранете егото и проблемите си с вашето внимание... Бавно, сигурно егото ще отслабне, докато един хубав ден не е нищо друго освен тънък призрак на предишното си аз. Ще можете да видите точно през него, до божественото присъствие, което грее във всеки от нас.
Екнатх Еасваран
Щастието е призрак, това е сянка. Не можете наистина да го гоните. Това е страничен продукт, много приятен страничен ефект за добре изживян живот.
Ерик Уайнър
Не мога да се конкурирам с призрак или перфектен спомен... Аз съм просто човек... Плът и кръв. Ако решиш, че това е, което искаш, знаеш къде да ме намериш...
Ерика Спиндлър
Истинските куршуми не убиват призраците. По същия начин, духови куршуми не убиват живи същества.
Алехандро Ходоровски
Призраците не са нищо повече от етерни тела. Етерното тяло е същото като нашето физическо тяло, но само с четириизмерна природа; то е така, сякаш е малко забавено във времето. Такъв призрак може да е точно тук, но ние няма да го видим, защото не пречупва слънчевата светлина.
Игор Прокопенко
Аз съм призрак в страна на фантоми и забравени кошмари.
Илса Бик
...светът, от който като деца сме се научили да се страхуваме – средата на таласъми, призраци, духове и магия – когато материалният свят е пълен с невъобразими ужаси. Истината е, че трябва да се страхуваме по-малко от чудовищата и да бъдем по-предпазливи от собствения си вид.
Карен Есекс
Всяка майка лесно може да си представи, че губи дете. Майчинството така или иначе винаги е наполовина загуба. Тригодишното е загубено на пет, петгодишното на девет. Ние общуваме с призраци, дори когато седим и ядем с техните настоящи телесни форми, корим се и се целуваме. Говорим с хора, които са изчезнали и когато ни отговарят, правят същото. Естествено, информацията в тези речи е изкривена в превода.
Карън Джой Фаулър
Колкото повече се знае за света, толкова повече хора изглеждат решени да търсят това, което е изгубено или скрито. Има археолози, ловци на съкровища и ловци на призраци - легионите на любопитните - които търсят тайни и местата, които ги пазят. Те пренебрегват възможността някои тайни да се пазят най-добре, други места да се оставят недокоснати...
Кевин Уигнал
Сякаш самият град се готвеше за някаква предстояща катастрофа. Тук винаги се е говорело за призрак и тъмнина, дори в детството му, а сега изглежда, че тъмнината се просмуква от камъните и дървесината толкова, колкото се спускаше от небето.
Кевин Уигнал
Спомените са като призраци, които се роят от една страна на друга, сгъстявайки въздуха, копнеят някой да ги изслуша, да ги разбере, да ги освободи.
Кристина Лопес Барио
В крайна сметка, ако не можете да живеете пълноценно сега, бъдещето винаги ще бъде призрак за вас.
Алън Уотс
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща