Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Курс"
Доколкото това зависи от курсът на това правителство, отношенията ни на добра воля и приятелство ще бъде усърдно култивирани с всички народи.
Джон Тайлър
Когато даден предмет стане напълно остарял, ние го превръщаме в задължителен курс.
Питър Дракър
Знам, че това звучи странно, но като дете бях наистина срамежлив. Болезнено срамежлив. Повратният момент беше първи курс в колежа, когато бях най-големият простак наоколо. Никой, имам предвид никой дори не ми говореше.
Джим Кери
Няма голяма разлика колко университетски курсове или степени може да притежава човек. Ако той не може да използва думи, за да прехвърли идея от една точка в друга, образованието му е непълно.
Норман Казънс
Животът толкова ли е скъп или мирът е толкова сладък, че да бъде закупен с цената на вериги и робство? Забрани го, Всемогъщи Боже! Не знам какъв курс могат да поемат другите; но що се отнася до мен, дай ми свобода или ми дай смърт!
Патрик Хенри
Логиката е не само точна наука, но е най-простата и елементарна от всички науки; следователно несъмнено трябва да намери място във всеки курс на обучение.
Уилям Стенли Джевънс
Ако светът не промени курса, рискуваме да се самоунищожим.
Мохамед ел Барадей
Преподавам курс по сценарий в Колумбия, но никога не съм взимал курс и никога не съм чел книга за това!
Пол Шрейдър
Ако ще има SAT, вероятно е практично да се инвестира в книга или може би в курс, но съжалявам, че отидох на някои часове, които децата ми взеха, и в училище беше ясно какво правят беше просто SAT обучение.
Робърт Дж. Стърнбърг
Така че не можем да се върнем назад, можем да вървим само там, където ни води еволюционната траектория и да настроим своите идеи за себе си и нашето съществуване в този курс.
Том Мейн
Светът по принцип сега се движи по все по-опустошителен курс към абсурдната цел на унищожаване - или по-точно - по-точно - на градовете, полетата и полетата на северното полукълбо и хората, които са развили нашата цивилизация.
Алва Мюрдал
Университетът е в опасност да загуби монопола си и има основателна причина. Най-видимата заплаха са новите онлайн курсове, много от които безплатни, с едни от най-добрите преподаватели в съответните области.
Дон Тапскот
Това, че съм готвач, не означава, че не разчитам на бързи рецепти. Наистина, всички имаме моменти, когато, притиснати за време, ще използваме консерва с риба тон и домат за първи курс. Въпрос е да изберете правилните рецепти за останалото меню.
Жак Пепен
Ако ООН не се опита да очертае курс за хората по света през първите десетилетия на новото хилядолетие, кой ще го направи?
Кофи Анан
Проучете внимателно ситуацията, прегледайте във въображението си различните варианти на действие, които са възможни за вас, и последствията, които могат и могат да последват от всеки курс. Изберете курса, който дава най-много обещания и продължете.
Максуел Малц
Наистина е трудно да се работи с деца и бебета, защото те не са субекти, които си сътрудничат: те не са социализирани в идеята, че трябва весело и съвместно да ви дават информация. Те не са като студенти, които можете да подкупите с бира или кредит за курс.
Пол Блум
Приятелите трябва да се държат като пристанищни лодки – да ви уведомят, ако се отклоните от курса. Но не винаги е възможно...
Ребека Уелс
Писането на първи роман беше труден интензивен курс. Научих толкова много през шестте години, които ми отнеха да го напиша, предимно технически неща, свързани със занаята.
Рейчъл Къшнър
Най-важната инициатива, която бихте могли да предприемете за подобряване на световната икономика, би била стабилизирането на курса долар-евро.
Робърт Мъндел
Наистина имаме достатъчно опит със страдание и защита, които могат да бъдат отменени по желание. Следователно, единственият разумен курс на действие е да се работи за публично легализирани гаранции.
Теодор Херцел
Основното обучение SEAL е шест месеца дълги, мъчителни бягания под мекия пясък, среднощни плувания в студената вода край Сан Диего, курсове с препятствия, безкрайна гимнастика, дни без сън и винаги студени, мокри и нещастни.
Уилям Х. Макрейвън
Когато взех курса по предприемачество в Станфорд, първата лекция беше за предприемача и неговата личност. Те го описват като различен от бизнесмен, който е цялостен научен мениджър.
Фил Найт
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща