Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нос" - страница 3
Защо котката е получила толкова страхотно периферно зрение, когато прекарва толкова време, гледайки надолу носа си, е трудно да се разбере.
Роджър Карас
Отплавахме до носа от другата страна на залива, сам не посмях да доплувам толкова далеч. И мама не плуваше. Сега тя стана от шезлонга, застана до него и се превърна в паметник на всички майки, които стояха от едната или другата страна, лято след лято, през цялата история на човечеството...
Рой Якобсен
Целта на тези, които кацнаха на нос Хелес през първия ден, беше да осигурят малко село на около четири мили навътре в сушата и след това да настъпят към турските крепости точно отгоре. През следващите седем месеца британците никога няма да стигнат до това село, но ще понесат почти четвърт милион жертви, опитвайки се.
Скот Андерсън
Какво си помисли, когато ме видя? Кой и какво е видяла? Набит дивак с наскоро счупен нос, чиято вечна работа между четири стени го е направила блед, с хитри и леко цинични очи - с други думи мъж.
Филип Казан
Една модерна болница е като Гранд Сентръл Стейшън - цялата врява и глъчка е пълна с пушещи лекари, медицински сестри, санитари, пациенти и посетители. Безалкохолни напитки се продават на всеки етаж и всички пият тези популярни отрови. Вонята на химикали дразни носа, докато успокоителните заместват тишината.
Хърбърт Шелтън
Това не е нещо, което казвате на най-добрия си приятел. Би било като да си натриеш носа в изпражненията на моето щастие.
Шанън Хейл
Това, което харесвам при черните лебеди, е червеният им нос.
Юрий Ковал
Гилбърт се измъкна на свобода, докато войникът продължаваше да се препъва назад, опитвайки се да се пребори с охлюва, който сега се опитваше да пропълзи по носа му.
Адам Джей Епщайн и Андрю Джейкъбсън
Плаках сто пъти над себе си това лято, помисли си тя, плаках над големите си крака и слабите си крака и носа си, дори плаках заради глупавите си обувки и сега, когато имам истинска тъга, няма останали сълзи.
Бетси Байърс
Не е необичайно Бог да трябва да поставя нещата точно пред носа ми, преди да ги забележа.
Айона Грей
Вместо това има лед в ушите ми и земя в носа ми и звезди в очите ми.
Алая Доун Джонсън
Винаги настъпва греблото този, който твърде много обича да си вре носа в чуждите дела.
Джамбатиста Базиле
Историите бяха станали част от нея дотогава; прилепваха по костите й като хубава храна, цъфтяха вътре в нея като градина. Те бяха толкова дълбоки и смислени, колкото всяка друга черта, която татко й бе предал: сините й очи, сламената й коса, посипването на лунички по носа.
Дженифър Смит
Каква е радостта от вълшебствата, ако си пъхнеш носа зад завесите?
Джесика Таунсенд
Може да не съм умел в красноречивото ораторско майсторство, но за мърморене гневно под нос, никога не съм срещал по-способен човек.
Илай Браун
Хората нямат нос, крака, очи, уши, само огромна уста.
Ищван Фекете
Но начинът, по който елои трябва да потъмнява миглите си всяка сутрин, да покрива кожата й с цветен крем, да пудри носа и челото си по цял ден, за да не блести, да освежава червилото й отново и отново и след това да я сваля през нощта. Това е като мита за Сизиф в Хадес, който търкаля скалата нагоре по хълма, само за да гледа как се търкаля отново.
Йохана Синисало
Тя държеше носа си в книга и главата си в облаците.
Карин Робърдс
Хората не забелязват това, което им е пред носа.
Алисън Ноел
Гладният корем няма уши, но има нос!
Алфонс Але
Понякога най-хубавото нещо в живота е точно под носа ви.
Кейт Ебърлин
Мей Лиен направи всичко възможно, за да помогне на татко да се изправи. Едното му око беше подуто и кръвта се стичаше по лицето му от носа му.
Кели Естес
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща