Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нос" - страница 2
Водете публиката през носа към мисълта.
Лорънс Оливие
Ние, царете, развиваме определена способност да разпознаваме обекти под носа си.
Робин Маккинли
Ако имахте лице като моето, щяхте да ме ударите право по носа, а аз съм просто момчето да го направя.
Стан Лаурел
Слуховете гонят мъртвите като мухи, а ние ги следваме с напрегнатите си носове. Никой от нас не е клюкар, но обичаме да слушаме тези, които са.
Стивън Картър
Усмивката й беше особена - караше носа й да се сбръчква, не сякаш усещаше нещо неприятно, но повече от това, че беше толкова развеселена, цялото й лице искаше да бъде част от усмивката.
Шанън Хейл
Сблъсквам се с имиджа на европейския елит като толерантен, докато под носа им жените живеят като роби.
Аян Хирси Али
Очите ми не са специални, носът ми не е специален, устните ми не са специални.
Валери Бертинели
Понякога възможностите ви са точно под носа ви. Работете здраво, прилагайте себе си, и ще сте готови. Когато възможностите дойдат хванете ги.
Джули Андрюс
Правилно или погрешно, викторианците смятат, че има някои теми, които не са подходящи за междуполова дискусия, точно както те смятат, че някои процеси на женският тоалет, като пудра на носа и нанасяне на червило в устата, са (ако изобщо се прави) по-добре направено насаме.
Е. Ф. Бенсън
Дайте на едно момче – ВСЯКО момче – достатъчно време и то в крайна сметка ЩЕ си дръпне носа!
Линкълн Пърс
Може да имаш голям ум и да не си умен, както може да имаш и голям нос и да си лишен от обоняние.
Василий Ключевски
Що се отнася до разни слухове за финансовото състояние, гледах няколко бумаги по тази тема: само бърборене, което няма какво да се обсъжда, просто глупости. Изровиха всичко от носовете си и го размазаха върху хартиите си.
Владимир Путин
Ако денят ви е пълен с малко подли, мрачни мисли, чудно ли е, че се чувствате скапани? Може би това е така, защото оставяте ума си да се развихри като куче, което навсякъде носи носа си в боклука.
Барбара де Анджелис
Носът на тълпата е нейното въображение. Поради това, по всяко време може да бъде тихичко водена.
Едгар Алън По
За да видите това, което се случва пред носа ви, трябва отчаяна борба.
Джордж Оруел
Не е лесно да вървиш с вдигната глава, без да си вириш носа.
Станислав Йежи Лец
Владимир Путин разбра от ерата на комунизма, когато беше офицер на КГБ, че руската пропагандна система за насочване към западните медии – че в дигиталния свят можете лесно да дръпнете западните медии наоколо с пръстена на носа.
Малкълм Нанс
Той се промени, стана по-висок и последния път носът му ми се стори твърде голям. В младостта носовете растат със собствено темпо, пред тялото, но сега и лицето е пораснало и носът не изпъква толкова много на него.
Мая Люнде
Кое беше това момиче, което блъсна носа си в две кралства и правеше каквото си поиска?
Мери Пиърсън
В трептящата светлина на лампите те се скитаха по редиците на войниците. Няма двама войници с еднакъв нос, едни и същи очи или една и съща уста. - О, човече. Нищо чудно, че толкова много хора трябваше да работят върху тази гробница, - каза Джак.
Мери Поуп Озбърн
Карам беше толкова увлечен от новите усещания, които Англия му даде, че той напълно спря да забелязва какво се случва точно под носа му. Той не разбра, че значимо събитие не е задължително да има национален мащаб.
Прия Базил
В Европа, когато тютюнът беше въведен за първи път, той веднага беше забранен. В Турция, ако ви хванат с тютюн, са ви прерязали носа. Китай и Русия наложиха смъртно наказание за притежание на тютюн.
Андрю Уейл
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща