Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нос"
Математика - най-съвършеният способ да се водиш сам себе си за носа.
Алберт Айнщайн
Амбицията може да се дефинира като готовност да се получи произволен брой удари по носа.
Уилфред Оуен
Хората не могат да живеят в обществото, ако не се водят един другиго за носа.
Франсоа дьо Ларошфуко
Както е златна халка на носа на свиня, така е красивата, но безразсъдна жена.
Соломон
Колкото по-странно ще се държите, толкова по-нормално трябва да изглеждате. То работи и в обратен ред. Когато видя дете с три или четири пръстена в носа, знам, че в този човек няма абсолютно нищо необикновено.
Патрик О'Рурк
Който си вре носът навсякъде, често го бият, като куче.
Себастиан Брант
Рисуването никога не може да покаже носа си в компания с архитектура, без да бъде заглушено.
Джоузеф Търнър
За повечето от нас нищо не е толкова невидимо, колкото неприятна истина. Въпреки че се държи пред очите ни, бутнато под носовете ни, напъхано в гърлото - ние не го знаем.
Ерик Хофер
Дойдох в Холивуд, без да си поставя нови зъби, без да си оперирам носа и без да си променя името. Това ми прави чест.
Барбра Стрейзънд
Пияницата има дупка под носа, в която падат всичките му пари.
Томас Фулър
Този, който има страхотен нос, смята, че всички говорят за него.
Томас Фулър
За да видиш това, което става право пред носа ти е необходимо отчаяно да се бориш.
Джордж Оруел
Жените използват парфюмерията, понеже е по-лесно да се излъже носа, от очите.
Жана Моро
Научната фантастика ми позволи да направя и двете. Това ми позволи да погледна в науката и да си пъхна носа навсякъде.
Октавия Е. Бътлър
Ричард Бъртън е дошъл от същият град като мен, така че реших, че ще следвам носа и късмета си. Мисля, че съм бил много голям щастливец.
Антъни Хопкинс
Животът е това, което правиш от него. Винаги е забавно и се смее точно под носа ви, ако искате да отворите очи, за да го видите.
Глен Бек
Защо някои спомени живеят само на вашия език или в носа ви? Защо другите винаги остават в сърцето ви?
Ейми Тан
Бог никога не затваря вратата пред носа ти, без да отвори пред теб кутия шоколадови бонбони.
Елизабет Гилбърт
Малтретираха ме лошо. Носът е счупен при последния разпит. Моето време изтече. Не съм предатал. Изпълних дълга си като германец. Ако оцелееш, моля те, кажи на жена ми...
Вилхелм Канарис
Чукни кобилата по носа и тя ще завърти опашка.
Козма Прутков
Винаги съм имал лошо отношение към тези, които с някакъв грипозен нос и с еротичните си фантазии се месят в чуждия живот.
Владимир Путин
Носът ме сърбеше и си знаех, че ще трябва да пия вино или да целувам глупачка.
Джонатан Суифт
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща