Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Драма" - страница 3
Възможно е да се движим през драмата на живота си, без да вярваме толкова сериозно в героя, който играем. Това, че приемаме себе си толкова сериозно, че сме толкова абсурдно важни в собствените си умове, е проблем за нас. Чувстваме се оправдани да се дразним от всичко. Чувстваме се оправдани да очерняме себе си или да чувстваме, че сме по-умни от другите хора. Самозначението ни наранява, ограничава ни до тесния свят на нашите харесвания и антипатии. В крайна сметка се отегчаваме до смърт от себе си и нашия свят. В крайна сметка никога не сме доволни.
Пема Чодрьон
Съжалявам, Ники! Сигурно ме бъркате с някой, който наистина го е грижа! Вашата малка ДРАМА за баня скоро ще има ли антракт? Защото трябва да пикая!
Рейчъл Рене Ръсел
Намирам комедията за лесна и намирам драмата за вълнуваща и мъчителна.
Рики Джървейс
Качеството на телевизионната драма в наши дни става все по-добро и по-добро. Те трябваше да измислят нов термин за това: "телевизия от висок клас".
Робърт Карлайл
Каква забавна драма е животът, когато човек не е длъжен да бъде един от героите!
Робъртсън Дейвис
Не се притеснявайте прекалено за това как изглеждате в очите на другите. Хората ще те видят почти така, както ще го видят. Играйте своята роля в космическата драма, но никога не забравяйте, скъпа, че избираш начина, по който се виждаш. Не позволявайте на другите да правят кастинг.
Ани Кейгън
Всяка драма е конфликт. Без конфликт нямате действие; без действие нямате характер; без характер нямате история; а без история нямате сценарий.
Сид Фийлд
Животът винаги е пълен с драми и предизвикателства, но не е нужно да реагирате прекалено на никое от тях, ако решите да не го правите.
Соня Чокет
Да запазите спокойствие, независимо какво се случва около вас, е невероятно предизвикателство, но това ще освободи вашето психическо усещане и вероятно ще добави няколко години към живота ви - в края на краищата, да се занимавате с нещата само ги влошава. Животът винаги е пълен с драми и предизвикателства, но не е нужно да реагирате прекалено на никое от тях, ако решите да не го правите.
Соня Чокет
Имам откровен характер, който кара хората да се замислят, а стилът ми на битка е агресивен. Всичко е на линия през цялото време. В битките ми има драма.
Тайсън Фюри
Никога не разбирам защо жените смятат, че драмата и глупостите са привлекателни за момчетата. Те не са. Ще бъда много ясен по въпроса, дами, така че обърнете внимание: Очарователният принц не идва да спасява лудички.
Такър Макс
Литературата помага да разберем драмата по-ясен и разбираем начин, тя повдига въпроси, учи ни да търсим по друг начин, да търсим обратното на всичко.
Фабио Стаси
Родителите са просто епизодични герои в детската драма на живота.
Фей Уелдън
Няма драма като драмата на спортното игрище.
Фил Найт
Всички хора правят това... Щом вратите се затворят и мислят, че са сами, те започват да си разиграват малки драми. Любов, страх, омраза - всичко.
Фриц Лейбър
Където няма любов, няма да има любовна драма.
Холи Мартин
Ние сме свободни, когато не сме роби на своите импулси, а по-скоро техен господар. Като се отдалечим навътре, ние по този начин ставаме автори на нашите собствени драми, а не герои в тях.
Хюстън Смит
Комедията е по-трудна от драмата. Мисля, че е наистина трудно да накараш някого да се смее, защото хората имат много различна комедийна чувствителност. В драмата можете да се измъкнете като сте страхотен актьор и сте заобиколени от страхотни актьори и имате добър текст. Но в комедията трябва да слушате и трябва да изпълнявате с определен ритъм, защото ако не го направите, това е като да свирите грешна нота в оркестъра и можете да чуете клавиша за изключване и той ще падне и вие няма получете този незабавен отговор.
Айми Гарсия
Любовта е творчество, а при бездарните тя е скучна драма с желязо в ботушите.
Александър Валентинович Вампилов
Всеки хороскоп е като драма, в която планетите са актьори.
Джон Фроули
Всичко ценно е запазено в нас и следата от добри неща остава неизличима. Аз съм неотменим оптимист. Дори тъжен, дори погром, нищо не може да унищожи това, което ни беше скъпо и това, което пазим в сърцата си. ... Преди всичко трябва да победим всички наши обстоятелства и драми в сърцето си, тоест в себе си.
Дъглас Смит
Човешката драма достига своя развръзка. Голямото разкриване наближава, време, когато силовите структури на света започват да се рушат и хората на сърцето изпяват нова истина. Много гласове се присъединяват към припева, много крака вървят по пътеката, много умове мечтаят за възможности за великолепно бъдеще. Защото под кризите, които се очертават на всяко ниво на цивилизацията, глобалното сърце се пробужда, побеждавайки ритъма на нов и славен танц, призовавайки ни към по-добър начин на живот.
Енодиа Джудит
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща