Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Орган" - страница 4
Парламентът е върховният орган за вземане на решения и законодателство във всяка демокрация. Той отразява колективните желания на гражданите и създава закони.
Зиауддин Сардар
Някои учени дори твърдят, че всички автоимунни заболявания са едно и също заболяване, но с различни засегнати органи.
Изабела Уенц
Не бива да ограничаваме идеята за "политически препоръки" до регулаторните органи. В интернет всички ние в известен смисъл сме политици.
Кас Сънстейн
Небето винаги пада или небето винаги е светло. В известен смисъл това наистина е сутрин в Америка и ние не го виждаме. Хората живеят по-дълго, икономиката върви доста добре. От друга страна, има някои начини на мислене в настоящата ситуация, които я карат да изглежда не толкова добре, включително нашите предистории на Междузвездни войни – като законодателен орган, което означава, че говорят много, а не правят много.
Кас Сънстейн
Мозъкът е много скъп, енергоемък орган. Толкова е алчен, че консумира около една пета от цялата получена енергия.
Катарина Вестре
Ще те изкормя и ще оставя органите ти на копие в двора като предупреждение за тези, които носят големи бижута.
Либа Брей
Знаете ли как понякога чувате акорд, свирен на орган и усещате как вибрира в костите ви? Понякога, когато пиша, усещам как костите ми вибрират, защото ще имам мисъл или ще имам глас на герой в главата си и тогава знам, че съм на прав път.
Лори Халсе Андерсен
Не би било допустимо да построите дом и да не допускате правоприлагащите органи, ако те имат заповед за претърсване. Ако смятат, че е извършено престъпление, те отиват в съда и получават заповед и им е позволено да влязат в дома ви съгласно Четвъртата поправка.
Майк Помпео
Детайлното изучаване на отделните органи пречи на разбирането на живота на целия организъм.
Василий Ключевски
Защо боледуваме? Защото нервничим. А защо нервничим? Защото съгрешаваме. Когато има бъркотия в душата ни, това оказва влияние на тялото и здравето ни се срива. Но ако позволим на Христос да се всели в душата ни, тогава грехът отстъпва, отстъпва нервността, отстъпва болестта. Когато предадем себе си на Христа, тогава духовният ни организъм навлиза в състояние на мир, в резултат на което всички наши органи и жлези започват да функционират по естествения си начин. Тогава оздравяваме и преставаме да страдаме. Ако възложим грижата на Бога и душата ни се успокои, тогава и Божията благодат, заедно с този душевен покой може да действа така, че болестта да си отиде.
Порфирий Кавсокаливит
Българският гражданин има дългът за формирането на държавните органи, защото те определят неговата съдба.
Неделчо Беронов
Аз ще си спестя тази биография. Казвам се Гиньо Ганев. Може би дотук спира, но има една интересна подробност. Народен представител съм в много легистатури на българското Народно събрание. Помня, че първият ми мандат беше в 1978 г. Бил съм в различни парламентарни комисии и органи на българското Народно събрание с международно участие. За първи път съм в тази комисия. Направих го по желание и с голям интерес. Благодаря.
Гиньо Ганев
Вниманието е основният заряден орган за душата – за всяка душа едновременно: и за великата, и за малката.
Михаил Пришвин
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща