Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пречка" - страница 2
Ако искаме нашите регулатори да се справят по-добре, трябва да възприемем една проста идея: регулирането не е пречка за процъфтяването на свободните пазари; това е жизненоважна част от тях.
Джеймс Суровецки
Относно националистически-консервативната десница... Хитлер беше представен в по-голямата си част като непримирим и безотговорен, див и вулгарен демагог, а не държавник, пречка за политическото възстановяване, ръководител на екстремно движение със заплашителни социалистически тенденции.
Иън Кършоу
Имам ужасна склонност да си облизвам пръсти, когато готвя. Толкова много, че преди години получих разказ от моя учител по сладкарство, който каза, че ще ми пречки в перспективите.
Йотам Отоленги
Всичко около вас, особено вашата домашна среда, отразява вашето вътрешно аз. Така че, променяйки дома си, вие променяте и възможностите в собствения си живот. Премахването на пречките пред хармоничния поток на енергия във вашата жизнена среда създава повече хармония в живота ви и пространство за прекрасни нови възможности, които да дойдат при вас.
Карън Кингстън
Миналото ми беше лична пречка, а не публично извинение.
Кели Армстронг
Каквито и жертви да ми струва, аз по-скоро ще предпочета тях, отколкото да навредя на твоята кариера. ... От времето на разделянето на съда и във връзка с растящата активност на младите хора, моите доходи се съкратиха пропорционално на увеличението на разходите ми. Но, както вече казах, това съображение не бива да представлява пречка.
Хайнрих Маркс
Единственият начин, по който хората могат да бъдат подкрепени, е чрез усилията на тези, които вървят по свой собствен път. Не не трябва да създаваме пречки пред усърдната работа.
Робърт Тафт
Няма граници. Има пречки, но ти не трябва да стоиш там, ти трябва да ги преодолееш. Ако те убие, убило те е. Човек трябва постоянно да подобрява нивото си.
Брус Лий
Мързелът, както е известно е една от главните пречки за работата.
Станислав Лем
Когато се роди дете с умствена изостаналост, религиозният въпрос, който често задаваме, е "Защо Бог позволява това да се случи?" По-добрият въпрос, който трябва да зададете, е да попитате: "Каква общност трябва да бъдем, така че умствената изостаналост да не е пречка за насладата от пълната човечност?"
Харолд Кушнер
Пренебрегването на молитвата е голяма пречка за светостта.
Джон Уесли
Основната пречка за стабилен и справедлив световен ред са САЩ. [Тази идея] съвпада с преобладаващото мнение в света. И мисля, че това е доста шокиращо за американците да чуят.
Джордж Сорос
Не съществува случай, предопределение или съдба, които могат да станат препятствие, пречка или ограничение на твърдата решимост на непреклонният дух.
Ела Уилър Уилкокс
Пречка е администрацията на САЩ. Знам, че в Америка има силно израелско лоби, без съмнение.
Ясер Арафат
Направи ми впечатление, че основната пречка за задоволяването на брака е тази вечна пропаст между основателния, похвален песимизъм на жените и чистия нем животински оптимизъм на мъжете, като последните са сила повече от всяка друга, отговорна за плачевното състояние на света.
Майкъл Шейбон
Щастието не може да бъде сведено до няколко приятни усещания. По-скоро това е начин на съществуване и преживяване на света - дълбоко изпълнение, което се запълва всеки момент и продължава въпреки неизбежните пречки.
Матийо Рикар
Ние сме на прага на много открития и единствената пречка е нашата плахост и мързел.
Мери Шели
Прекомерната срамежливост често се превръща в пречка по пътя към съвършенството.
Мурасаки Шикибу
Като изпитания, а не като неуспехи, здравомислещият човек възприема възникналите по пътя трудности, ясно и ясно осъзнавайки, че всички пречки, каквито и да са те, съществуват единствено с цел да ги преодолеят, а не с цел да се разчупят за тях...
Андрей Кудин
Войната и подготовката за война са двете най-големи пречки пред човешкия прогрес, насърчавайки порочен цикъл на натрупване на оръжие, насилие и бедност.
Оскар Ариас Санчес
Когато съдбата е добра за вас, нищо не е пречка за това!
Робер Мерл
Има учители, които казват, че една от основните пречки, духовни пречки, за западняците е чувството за недостойност, самоограничаващото се усещане за това, което е възможно за тях в човешкия живот.
Роланд Меруло
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща