Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Потребност" - страница 3
Задачата на маркетинга е да превърне обществените потребности в изгодни възможности. Неизвестен автор.
Мисли за маркетинга
Той беше порив, от потребността да изчезне. Бунт против всичко, старо.
Мървин Пийк
Исках да я накажа за нейния непоносим стоицизъм, който направи невъзможно някога да бъда наистина нужен от нея по най-дълбоките начини, по които човек може да се нуждае от друг, потребност, която често се нарича любов.
Никол Краус
Когато бях малък си мислех: когато навърша 60 години, моите потребности ще бъдат много различни. Когато наближавам тази възраст, осъзнавам, че са подобни на това, което бяха, когато бях на 25.
Педро Алмодовар
Търсенето на смисъла на живота е дълбока потребност, заложена в самата човешка природа и е всеобхватна.
Санди Ман
Удовлетворявайки своите житейски потребности, Макико отново се превърна в добросъвестна майка.
Сейичи Моримура
Всички революции произхождат от това, че правителството не е удовлетворило навреме назрелите народни потребности. Те произхождат от това, че правителствата остават глухи за народните нужди.
Сергей Вите
Най-доброто обществено устройство е това, което прави живота на хората, съставящи мнозинството от обществото, най-щастливи, предоставяйки им максимум средства и възможности за удовлетворение на най-важните им потребности.
Анри дьо Сен-Симон
Всяка потребност утихва, а всеки порок се увеличава от удовлетворението.
Анри-Фредерик Амиел
Важно е, че всички бизнесмени са разбрали, че отправна точна на бизнеса е купувачите на стоки за техните нужди и потребности, но не на патентни, суровини или опит в търговията.
Теодор Левит
Потребността към ориентация е функция на организма.
Фриц Перлс
Потребността от шоково въздействие - адаптационна реакция на човек към очакваните от него опасности.
Валтер Бенямин
При всички хора потребностите са различни. Но аз мисля, че човек на каквато и възраст да е, винаги иска покой и стабилност. Здраве.
Владимир Етуш
Себе си ние лъжем за нашите потребности, останалите - за нашите възможности.
Владислав Гжегорчик
Има черно и има бяло, а сивото е страхливо оправдание за объркването между нашите желания и нашите потребности.
Даун Кук
Потребностите са потребности, не можеш да ги разделим на правилни и неправилни.
Даун Кук
Една от най-големите емоционални потребности на човека е да се чувства оценен. Започнете, като се оцените.
Денис Остин
Трябва да научите разликата между потребност, която трябва да бъде удовлетворена, и оправдано желание, което трябва да бъде изгладено.
Джон Таунзенд
Когато изпълним всяка потребност на човешкото тяло, това ни доставя удоволствие. Да дишаме ни доставя много удоволствие.
Мигел Руис
Преживяваме живота си в търсене на удовлетворяване на психологически потребности.
Едуин Шнейдман
Няма друг морал, освен моралът на човешкото сърце, както и няма друго знание или друга мъдрост освен знанията за собствените потребности и правилното разбиране на пътя към щастието.
Етиен дьо Сенанкур
Измененията във външните условия са способни да породят у животните нови потребности.
Жан-Батист Ламарк
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща