Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Експерт"
В Америка ударите, които се нанасят срещу тялото, са твърде малко. Ние тука убиваме духа и сме станали експерти по това. Използваме психически куршуми и се убиваме един друг, клетка по клетка.
Норман Мейлър
Десетте Божи заповеди са лаконични, ясни и разбираеми, защото са писани без помощта на съветници и експерти.
Шарл дьо Гол
Науката е вяра в невежеството на експертите.
Ричард Файнман
Ние отхвърлихме божественото право на кралете, за да се подчиним на божественото право на експертите.
Харолд Макмилан
Експертът е някой, който е успял да вземе по-прости решения и преценки, като знае на какво да обърне внимание и какво да пренебрегне.
Едуард де Боно
Демокрацията никога няма да бъде заменена от република от експерти - и това е много добро нещо.
Тома Пикети
Не приемайте твърде сериозно всичко, което казват съседите. Не се учудвайте от това, което казват експертите. Не се страхувайте да се доверите на здравият си разум.
Бенджамин Спок
Експертите често разполагат с повече данни, отколкото с решения.
Колин Пауъл
Медиите са склонни да отчитат слухове, спекулации и прогнози като факти... Как медиите правят това? Като цитирате някой "експерт"... винаги можете да намерите някой експерт, който да каже нещо безнадеждно безнадеждно за каквото и да било.
Питър МакУилямс
Сега съм научен експерт; това означава, че не знам нищо за абсолютно всичко.
Артър Кларк
Ако умът ви е празен, той винаги е готов на всичко, отворен е за всичко. В съзнанието на начинаещия има много възможности, но в съзнанието на експерта са малко.
Шунрю Сузуки
Възникващата картина от... проучвания е, че са необходими десет хиляди часа практика, за да се постигне нивото на майстор, свързано с това да бъдеш експерт от световна класа - във всичко.
Даниел Левитин
Има три пътя към разорение: жени, състезания и доверие на експертите. Първият от тях е най-приятен, вторият най-бърз, затова пък третият - най-надежден.
Жорж Помпиду
Доверете се на експерта.
Вергилий
Въпросът за границите е основен въпрос за еврейския народ, защото евреите са големите експерти за преминаване на границите. Те имат чувство за идентичност в себе си, което не им позволява да преминат границите с други хора.
А. Б. Йехошуа
Готов съм да приема съвети за свободното време от принц Филип. Той е световен експерт по свободното време. Той го практикува през по-голямата част от живота си в зряла възраст.
Нийл Кинък
Слушах мъжете да говорят, откакто пристигнах в Ню Йорк. Това обичат да правят мъжете. Говоря. Изповядвайте като експерти. Когато най-накрая се появи един, който не каза много, аз слушах.
Рейчъл Къшнър
В дългосрочен план [нацисткото] движение се придвижваше към позиция, в която икономическият Нов ред щеше да бъде контролиран от партията чрез бюрократичен апарат, обслужван от технически експерти и доминиран от политически интереси, не за разлика от системата, която вече беше изградена в Съветския съюз.
Ричард Овъри
Експерт е човек, който избягва малките грешки, докато помита към голямата заблуда.
Стивън Уайнбърг
В изкуството не съм нито любител, нито експерт. Аз съм просто момиче, което трябва да работи, за да живее.
Фрида Кало
Бездетните експерти по отглеждането на деца също ме вкарват сълзи от смях в очите ми, когато казват: Обичам децата, защото са толкова честни. В ЦРУ или КГБ няма агент, който да знае как да прикрие кражбата на храна, как да фалшифицира че спи, или как да подправя подписа на родител като дете.
Бил Козби
В днешно време всеки си представя за експерт в правителството и иска да има думата.
Бъръс Фредерик Скинър
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща