Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вечеря"
Често си лягах без вечеря, защото мразех готвенето на майка ми. И така, да си лягам без вечеря не беше мъчение за мен. Ако щеше да ме нарани, щеше да ме накара да ям.
Морис Сендак
Има три причини, заради които да станете писател. Първата: на вас са ви нужни пари; втората: вие искате да кажете не света нещо важно; третата: вие не знаете, с какво да запълните дългите зимни вечери.
Куентин Крисп
Хората не се гордеят с предците си и рядко ги канят на вечеря.
Дъглас Адамс
Ако целта е наистина да се губи тегло, то е достатъчно, за да се откажеш от три неща - закуска, обяд и вечеря.
Франк Лойд Райт
Жените никога не вечерят сами. Ако вечерят сами, това не е вечеря.
Хенри Джеймс
Всъщност обичам да съм сама. Прекарвам повечето вечери в четене и дълги вани.
Шонда Раймс
Ако бях поканен на вечеря с моите герои, нямаше да се появя.
Доктор Сюс
Този, който чака късмет, никога не знае дали тази вечер ще вечеря.
Бенджамин Франклин
Ако падне небето, то ще имат облаци за вечеря.
Чарлз Симик
Небрежният овчар прави отлична вечеря за вълка.
Ърл Дер Бигърс
Написах неща, които републиканците и демократите и всякакви фигури или мразят, или се чувстват много неудобно. Защото, правейки тези дълги проекти и книги, вие се доближавате до костите. И не ми се обаждат и не ме молят за вечеря.
Боб Удуърд
Първото нещо, което трябва да направите с актьор, е да не подписвате договор с него. Заведете го на вечеря. И след това го заведете на разходка.
Елия Казан
Това са трудни времена. Светът боли. Живеем в страх и забравяме да ходим с надежда. Но надеждата не ви е забравила. Затова го помолете на вечеря. Вероятно е гладен и ще оцени поканата.
Либа Брей
Искам да направя паметник на нашата пуйка. Никога птица не е била толкова измъчвана, за да осигури такава лоша вечеря.
Лори Халсе Андерсен
Няма по-прекрасен спектакъл на земята от красива жена, която готви вечеря за някой, когото обича.
Томас Улф
Вечерята беше твърде ранна и твърде гореща.
Реймънд Чандлър
Яжте малко на обяд, още по-малко на вечеря, и още по-добре, лягайте без вечеря.
Бенджамин Франклин
Писна ми да споря с жени за това къде да отида на вечеря. Най-добрата храна е при мен у дома.
Джак Никълсън
Бих ги брал, когато цъфтят. И когато ме извика вкъщи за вечеря, аз ги поставях в косата й и контрастът спираше дъха ми.
Мелина Маркета
Най-съществената част от деня ми е правилната вечеря.
Рейчъл Рей
Когато пораснах, родителите ми ми казаха: "Завърши вечерята си. Хората в Китай и Индия гладуват." Казвам на дъщерите си: "Завършете домашното си. Хората в Индия и Китай гладуват за вашата работа."
Томас Фрийдман
Днес повечето жени са заобиколени от гениални джаджи. Те не отглеждат грах или пиле, което сервират за вечеря; вместо това те ловуват и събират в хранителния магазин. Те минават през каталози или универсални магазини, за да си купят дрехи, вместо да стрижат овце, да щъкат вълна и да тъкат платове за поли, палта и одеяла.
Хелън Фишер
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща