Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Джоб" - страница 2
Празните джобове правят празни глави.
Уилям Карлос Уилямс
Възбудете ума и ръката ще посегне към джоба.
Гордън Селфридж
Той беше виждал пистолет само веднъж, по-малък на бедрото на онзи стар помощник, пистолет, който винаги е смятал, че е по-скоро за показ. Той натъпка шепа смъртоносни патрони в джоба си, мислейки как всеки може да сложи край на живота си и разбирайки защо подобни неща са забранени. Да убиеш човек трябва да е по-трудно, отколкото да размахаш тръба в тяхната посока. Трябва да отнеме достатъчно време, за да може съвестта да ви попречи.
Хю Хауи
Имам няколко огромни шкафове и сандъци, изпълнени с чувства към вас. Но те са заключени с ключ и този ключ е в джоба ми.
Даниел Глатауер
Единствената сигурност, която хората могат да имат за политическата си свобода, се състои в това да държат парите си в собствените си джобове.
Лизандър Спунър
Най-тревожното развитие в еволюцията на влиянието на Ал Кайда след 11 септември е нарастването на джобовете на ислямисткия радикализъм в западното население.
Лорънс Райт
Беше чест и привилегия да пристигна в тази държава преди 16 години почти без никакви пари в джоба. Много неща се случиха оттогава.
Антонио Бандерас
Ние не можем да видим нищо лице в лице; нашето най-добро виждане е само ровичкане на сляпо с края на пръстите в претъпкан джоб.
Самюел Бътлър
Ако човек не го счита за красив, той все още може да бъде успешен, ако има няколко шеги в джоба си. И много джобове.
Анди Уорхол
Много жалко, че хората са забравили простата истина: в твоя последен костюм няма джобове.
Виго Мортенсен
Успех - това е стълба, на която не можеш да се катериш, държейки ръцете в джобовете си.
Зиг Зиглар
Винаги можете да постигнете мир с F-16 в джоба си.
Ицхак Рабин
Пронизващите погледи на жените, преценяващи съдържанието на джобовете и панталоните.
Аркадий Давидович
Когато животът ни не е по джоба, дошло е времето да си зашием джоба.
Валентина Беднова
Парите са зло, особено в чуждия джоб.
Валентина Беднова
За мнозина доброто не им е по джоба, а злото - още по-малко.
Валентина Беднова
Джобът с желанията е винаги натъпкан до отказ.
Владимир Хочински
Който има пари, има в джоба си и тези, които нямат нищо.
Лев Толстой
Празните джобове не означават, че и душата е празна.
Надя Хашими
За нея промених камъчетата в диаманти, обувките в огледала, промених стъклото във вода, дадох й крила и извадих птици от ушите й и в джобовете й намери перата, помолих круша да стане ананас, ананас да да стане крушка, крушка да стане луната и луната да стане монета, която хвърлих за любовта й...
Никол Краус
Аз съм най-великият тенисист. Другите играчи са като монети в джоба ми, които давам на бездомен.
Новак Джокович
Така че това, което някога се побираше в сграда, сега се побира в джоба ви, това, което сега се побира в джоба ви, ще се побере в кръвните клетки след 25 години.
Рей Кързуайл
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща