Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Джоб"
Тя ми отправи усмивка, която усетих чак в джоба на панталона си.
Реймънд Чандлър
За мнозина всеки шилинг в чуждия джоб се възприема като лична обида.
О. Хенри
Въпросът е работа. Не можете да избягате от него: работни места. Имате един или два долара в джоба си и се чувствате като някой.
Стъдс Търкъл
И помни: Не можеш да изкачиш стълбата на успеха с ръце в джобовете!
Арнолд Шварценегер
Оптимист - това е бивш песимист, на който джобовете са пълни с пари, стомаха работи превъзходно, а жена му е излязла в града.
Хелън Роулънд
Всеки мъж мечтае да си има жена, която не му е по джоба.
Аркадий Давидович
Това беше смехът на рождените дни, от парите, намерени в стар джоб.
Иън Ранкин
Банкрутът е законна процедура, при която прехвърляте парите си в джоба на панталона и давате пижамата на кредиторите си.
Тристан Бернар
За да не банкрутира държавата, трябва да се реши проблемът с държавния апарат. Неудържимо раздути щатове, чудовищна бюрократизация на всяка една дейност – планини от хартии и стотици хиляди писари; заемане на големи здания и помещения; автомобила епидемия; милиони излишества. Това е легално подхранване и подяждане на държавното имущество от тези скакалци. В допълнение към това нечувано, безсрамно рушветчийство, разхищение, безхаберие, крещяща безстопанственост, характеризираща нашата така наречена "самоиздръжка", престъпления източващо държавното имущество в частни джобове.
Феликс Дзержински
Нямам против да давам интервюта, нямам и против да отговарям на дълбокомислени въпроси. Но не съм очарован да давам отговори на въпроси като: "Ако беше обран и в единия джоб имаше меч, а в другия камшик, кое щеше да използваш?"
Харисън Форд
Не нашите джобове запъват нашите мозъци, а нашите мозъци запълват нашите джобове.
Шимон Перес
Ако има ефективна противоотрова против женитбата, то това е мисълта за това, че развода не ти е по джоба.
Джак Никълсън
Друго е, ако извадите пари от левия си джоб и го сложите в десния си джоб, вие не сте по-богат.
Мъртън Милър
Бог е все по-отдалечаващ се джоб на научното невежество.
Нийл Деграс Тайсън
Но аз съм убеден, че онези евреи, които днес стоят настрана със злобна усмивка и с ръце в джобовете на панталона си, също ще искат да живеят в нашия красив дом.
Теодор Херцел
Въздържанието е благоприятно както за главата, така и за джоба.
Уилям Клод Фийлдс
Демокрацията е балон, който виси над главата ви и ви принуждава да гледате нагоре, докато други ви тарашат джобовете.
Джордж Бърнард Шоу
Душата ми беше празна като джоб на просяк.
Реймънд Чандлър
Секретарката имаше желязна усмивка и очи, които можеха да преброят парите в задния ви джоб.
Реймънд Чандлър
Красивата жена за очите - рай, за душата - ад, а за джоба - чистилище.
Бернар дьо Фонтенел
Ако искаш да нараниш свещеника, удари го в джоба.
Джонатан Суифт
Способността да напредваш в дадена организация е просто още един талант, като способността да играеш шах, да рисуваш картини, да правиш коронарен байпас или да избираш джобове.
Робърт Шей
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща