Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Капка" - страница 3
Знам, че в днешно време всички сме насърчавани да разголим душите си с капка шапка, но не съм напълно съгласен с тази теория.
Рейчъл Абът
Ако проявите капка внимание, ще срещнете поглед на някой друг и вече няма да сте сами.
Анжелик Барбера
Ние сме ефемерни, като дъждовни капки. Всички падаме и всички попадаме някъде. Всички ние се приземяване някъде.
Робърт Чарлс Уилсън
Децата са най-близо до мъдростта и те стават възрастни в момента, в който последната капка от всичко тайнствено е изцедена от тях.
Саймън ван Буй
Петролът под Либия е шампанското на петролът, капка за капка най-ценното в света.
Ани Джейкъбсън
Моля се сърцето ми да може да продължи да се отваря и разширява, за да мога напълно да получа любов и да не губя нито капка от нея!
Соня Чокет
Кристоф прокара пръст по студеното стъкло, покрито с дъждовни капки, и мълчеше. Мрачният пейзаж извън прозореца беше съчетан с настроението му - унила сивота.
Стела Камерън
...всички искате да сте морето. Но ти не си морето, ти си просто една дъждовна капка.
Стивън Келман
Причините да има толкова много клишета за вселените вътре в капките роса е, че има вселени вътре в капките роса.
Стивън Котлър
Падащата една след друга капка вода, пробива камъка.
Уилям Аткинсън
Който се учи, трябва да страда. И дори в нашия сън болката, която не може да забрави, пада капка по капка върху сърцето, докато в нашето собствено отчаяние, против нашата воля, дойде мъдростта чрез ужасните Божии благодати.
Уилям Кент Крюгер
Ангажирайте живота си с ентусиазъм; хванете живота си агресивно и изстискайте от него всяка капка вълнение, удовлетворение и радост.
Феликс Баумгартнер
Тиранията на човечеството; беше като упоритата капка вода, падаща върху камък и я издълбава малко по малко; и тази капка продължи, падаше упорито, падаше без пауза върху душите на децата.
Халдоур Лакснес
Няколко капки наука често дезинфекцират цял варел, пълен с невежество и предразсъдъци.
Хендрик ван Луун
О свято майчинство! Само такава капка от щастие ще плати за морето на вашите страдания.
Чингиз Айтматов
Излагайки се на смъртта за този, който ще живее в историята - това е да заплатиш с живота си за капка мастило.
Аксел Оксеншиерна
Вярно е, че капка изостря камъкът. Но възможно ли е под въздействието на слабите причини дори планините, превърнали се в символ на вечността сред поетите, да могат постепенно да се променят?
Глеб Голубев
На всяко стъбълце трева трепереха перлени капки роса, а жълтите листа на черните дъбове горяха, като златни монети.
Грация Деледа
След десет или двадесет години капка кръв може да е всичко, от което се нуждае вашият лекар, за да се разболее от болест, дори рак.
Дейвид Ейгъс
Ние сме като капка вода в огромен, божествен океан, различни, но потопени в нещо много по-голямо от нас самите. Едва когато изпитаме връзката си с безкрайността, можем да мечтаем силно.
Алберто Вилолдо
Аз клатех глава, демонстрирайки своята убеденост и едновременно с това си задавах въпроса, има ли и капка смисъл в това, което съм казал.
Джордан Белфорт
Човек трябва да се надява, докато още в жилите му има и капка кръв...
Емилио Салгари
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща