Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шоу" - страница 3
"Ръш" беше интересно преживяване за мен, защото обичах това шоу и обичах да играя тази роля и повечето хора, с които говорих, които го гледаха, наистина се наслаждаваха.
Том Елис
Бих могъл да правя едно шоу след друго в Китай до края на живота си и все още да умра в невежество. Остават много места.
Антъни Бурдейн
Това е шоуто Приятели. Разрушено кафе завинаги.
Антъни Бурдейн
Венецуела е друго място, което много бих искал да отида, което се оказва много трудно. Не съм бил там, за да правя шоу и бих искал, много.
Антъни Бурдейн
Каква луда идея да ме пуснат в семейно шоу!
Хауърд Стърн
Намирам се в момент от кариерата си, вече съм тук от доста време, над 35 години в излъчването. Не се притеснявам много. Уважавам това, което Америка търси талант. Това е семейно шоу. Това е шоу, което обичам.
Хауърд Стърн
Всяка година се опитвам да представя шоу и се опитвам да направя нещо извън YouTube и понякога се получава, а понякога не.
Шейн Доусън
Тайният сос на бизнеса, който мога да предложа, е моята креативност и за да поддържам креативността си жива и свежа, трябва да се преструвам, че никой не гледа шоуто, че няма публика, няма рейтинг; Просто разказвам история.
Шонда Раймс
Руският род не преживява най-доброто си време. Ако преди цензурираше политиката, то сега заедно с нея е и шоу бизнеса и парите.
Юрий Шевчук
Никога не се опитвам и да правя едно и също шоу. Публиката контролира динамиката на предаванията. Понякога слушат, а понякога задават милион въпроси.
Гай Фиери
Винаги ми се иска повече време у дома, в ресторантите или в шоутата.
Гай Фиери
"Франкенщайн" е произведение, богато на възможни значения, така че интерпретацията на шоуто на ужасите е валидна както всяка.
Дейв Морис
Мозъкът провежда шоуто си инкогнито.
Дейвид Игълман
Животът ви не е генерална репетиция - това е! Време е за шоу!
Денис Остин
Силата на историята и силата на добре изработен филм или телевизионно шоу е наистина всичко, което трябва да говорите с хората. Мисля, че Холивуд някак си наваксва това.
Джордан Пийл
Работата в шоу бизнеса е каторжен труд независимо от това, имаш ли талант или не, имаш ли харизма или не.
Александър Цекало
Моятата работа ми даде интимни познания за сценичните илюзии, заедно с дългогодишен опит сред шоу хора от всякакъв тип.
Хари Худини
Много обичам да пиша, но много лесно се разсейвам: двете ми котки се бият, дъга, телевизионно шоу... Трябва да използвам всеки трик, за да се задържа пред компютъра.
Катрин Апългейт
Шоуто завърши с една огромна експлозия от цветове и светлина, след което избледня като вечерното небе в най-съвършената нощ.
Лен Влахос
Виждам как хората се свързват с мен на различно ниво чрез моето шоу, как искат да пренесат това, което приготвям в домашните си кухни за собствените си семейства. Моя отговорност е винаги да се уверя, че това е качествено.
Лидия Матичио Бастианич
Отказвам да имам партньор в живота, който прекарва дните си, преструвайки се на шоу на Би Би Си.
Лиза Лутц
Никога не са ме учили как да влизам на среща и да говоря за турне и как да планирам шоу, но виждането на тази страна на нещата [за] някой, който иска да бъде Еднорог, но сега трябва да бъде шеф и да се ориентира в това, е наистина мощна и интересна история.
Лили Сингх
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща