Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шоу" - страница 2
В свят, в който шоуто трябва да продължи, докато приоритетите се променят, трябва да остана гъвкав.
Бетси Биърс
Много неприятно зрелище - актьори и актриси, които действително искат да получат Оскар. Често можеш да ги видиш в разни шоута. Изражението на отчаянието на лицата им е просто гнусно.
Бил Мъри
Единствените хора, които отчаяно искат да участват в шоуто, са хора, които отчаяно не искаме.
Греъм Нортън
Всичките ми интересни истории са от преди да съм бил в телевизията. Оттогава не ми се случи нищо интересно. Може би защото най-интересното нещо в живота ми е шоуто и то по телевизията.
Греъм Нортън
Чудесно е да кажете на хората, че имате свое собствено шоу, но там забавлението спира.
Дейвид Спейд
Помислете за "Игра на тронове". В старите времена този вид шоу може да се счита за лошо писане. Изглежда наистина не се движи към криза или кулминация, няма истински герой и е структурирана по-малко като телевизионно шоу или филм, отколкото сапунена опера.
Дъглас Рушкоф
Когато имах шоу във френската телевизия, хората ме питаха как сакото ми остава безупречно по време на готвене. Цялата ви зона трябва да бъде чиста - и трябва да я поддържате по този начин.
Жоел Робушон
Много ме питат какъв е ключът към създаването на хитово шоу и имам стандартен отговор: Направете всичко правилно и след това извадете късмет по 10 начина.
Кристофър Лойд
Никога не съм наричал това, което правя, изкуство. Това е част от шоу бизнеса.
Уолт Дисни
Живота е кратък. В него няма време за репетиции. Шоуто е сега.
Камерън Диас
Отлично шоу. Нито един сух стол в залата!
Кийт Ричардс
Чувствам, че съм излязъл на сцена. Хората около мен са погълнати от ролите си, правят това страхотно шоу, но нищо не изглежда реално. Всеки предмет изглежда като опора. Тъй като нямам роля, съм сведен до ролята на зрител, но няма къде да седна, така че трябва да се смесвам с актьорите на сцената. Това е ужасно чувство.
Ма Дзиен
Новата Америка, вместо това, бързо се превръща в огромно гето, в което всички ние, консерватори и прогресисти, сме обезкървени от сравнително малка олигархия от изключително умни финансови престъпници и техните кастрати в правителството, чиято работа е да бъдат добри актьори по телевизията и направи добро шоу.
Мат Таиби
Израснах с образованието си от Улица Сезам и придобих чувство за хумор от Мъпет Шоу. Бих дал десния си крак, за да мога да направя една-две сцени с Мъпетите.
Нийл Патрик Харис
Имам наистина силни идеи. Просто трябва да изчакате подходящия момент. Времето е от решаващо значение тук. Не мога да отделя много енергия и усилия, опитвайки се, да речем, да създам шоу, което искам да продуцирам, докато в момента съм в друго шоу.
Нийл Патрик Харис
Не изнасяйте реч. Направете шоу.
Пол Арден
Това е основно Я-Я правило: трябва да срещнете очите на всеки човек, докато дрънкате чаши в тост. Иначе ритуалът няма смисъл, това си е чисто шоу. И това е нещо, което Я-Я не са.
Ребека Уелс
Нолан беше единственият, който познаваше истинската Лекси Шоу и точно така възнамерявах да я запазя.
Ребека Филипс
Ако дадете само 80 процента лидерство, вашето куче ще ви даде 80 процента следване. А останалите 20 процента от времето той ще води шоуто. Ако му дадете някаква възможност на вашето куче да ви води, то ще се възползва от нея.
Сизар Милан
Хайде да бъдем откровени: в шоу бизнеса аз попаднах изключително благодарение на своите гърди.
София Вергара
Да не говорим за крясъците пред тълпите, просто шоуто! Поради тази причина, когато гласовете стават по-силни, истината се прокрадва, докато речите и ораторите се умножават, истината изчезва, дали е имало такова нещо като истина на този свят, какво е било, дори не е възможно да се знае постепенно продължава имитация в имитация.
Тахсин Юджел
Да бъдеш на пода на телевизионно шоу понякога е доста разочароващо преживяване.
Том Елис
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща