Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шоу"
Шоуто трябва да продължи!
Фреди Меркюри
Ако нито Шоу, нито Айнщайн не са могли да излъжат смъртта, то какви са моите шансове? Практически никакви.
Мел Брукс
Това е Великият театър на живота. Входът е безплатен, но данъкът е смъртоносен. Идваш, когато можеш, и си тръгваш, когато трябва. Шоуто е непрекъснато. Лека нощ.
Робъртсън Дейвис
С успеха на шоуто получавате възможност да обърнете внимание на нещата, в които вярвате.
Брадли Уитфорд
Голямата риба ръководи шоуто. Аз съм средна риба, но има малки риби, които са отровни.
Роберто Кавали
Това е ментален фалшификат за мен самия. Вярвам, че правя ново шоу, така че забравям материала, върху който работя, и измислям свеж материал.
Ерик Богосян
Ако вашата етика в армията, във вашето обучение, ще бъде противодействано от едночасово седмично телевизионно шоу, имаме наистина голям проблем.
Кийфър Съдърланд
В магическо шоу мистификацията е нещо добро, но едва ли е за похвала в икономическа програма.
Робърт Дал
Да режисираш телевизия наистина е трудно - толкова е бърза. Снимате едночасово шоу за седем дни.
Стив Бушеми
Вярвам, че върша работата за човечеството. Това шоу е толкова повдигащо.
Хауърд Стърн
Наистина, защо правя това вече? Побърква ме. Мразя да ставам рано сутрин и не обичам особено да правя шоу.
Хауърд Стърн
Вярвам, че шоуто ще продължи.
Шарук Кхан
Не правя музика за хора, които харесват шоута на Дисни. Правя музика за хора, които харесват музиката.
Деби Райън
Предпочитам да направя шоу, което трябва да видят 100 души, отколкото шоу, което 1000 души искат да видят.
Джос Уедън
Животът е шоу и всички играем роля. И когато музиката започне, ние отваряме сърцата си.
Джос Уедън
Аз по-добре да бях слаб и известен но аз съм дебел и залепете това във вашето шоу в Бродуей.
Джак Керуак
Професионалният свят е много по-неприятен, отколкото си мислех. Винаги исках да си върна онзи ентусиазъм, с който правех шоута в колежа.
Франсис Форд Копола
Шоу е като влак. Само си говори и си седи на мястото. Но Шекспир е като морско плуване – може да отплува накъдето си иска.
Вивиан Лий
Имам повече артистичен контрол в по-малко шоу. Но всъщност няма значение. Понякога можете да имате най-малката роля в най-малката продукция и все пак да окажете голямо влияние.
Нийл Патрик Харис
Нищо не е толкова лесно, колкото е в ситкома. Проблемите, за които се грижим за 20 минути в шоуто, могат да се разширят с години в реални семейства.
Тим Алън
Луцифер има чувство за забавление в живота; той просто обича да играе с хора. Но чувството за хумор на шоуто е това, което прави шоуто забавно, а не тъмно.
Том Елис
Ако правех токшоу, щях да правя вида на шоуто, което се излъчва само веднъж месечно, с невероятни гости.
Упи Голдбърг
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща