Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изцеление" - страница 3
Институциите не са красиви. Покажете ми хубаво правителство. Изцелението е прекрасно, но Американската медицинска асоциация? Ученето е прекрасно, но университетите? Същото важи и за религията... религията е институционализирана духовност.
Хюстън Смит
Когато човешките същества загубят връзката си с природата, с небето и земята, тогава те не знаят как да се грижат за околната среда или как да управляват своя свят – което означава същото. Човешките същества унищожават своята екология в същото време, когато се унищожават взаимно. От тази гледна точка, изцелението на нашето общество върви ръка за ръка с изцелението на нашата лична, елементарна връзка с феноменалния свят.
Чогям Трунгпа
Проследяваме всяко изцеление и казваме да се върнете при Вашия лекар и да се уверите, че сте излекувани, не изхвърляйте лекарствата си.
Бени Хин
Изцелението през повечето време се нуждае от атмосфера на вяра.
Бени Хин
Какъвто и да е капацитетът за човешко страдание, църквата има по-голям капацитет за изцеление и цялост.
Бил Хайбълс
Лекарите трябва да бъдат добри техници и да знаят как да предписват, но за да настъпи изцеление, те също трябва да включат философия и духовност в лечението си. Трябва да се чувстваме толкова добре, колкото и да мислим.
Бърни С. Сийгъл
Любовта освобождава невероятна енергия, която насърчава биохимията на изцелението.
Бърни С. Сийгъл
Отношението на човека към себе си е най-важният фактор за изцеление и поддържане на добро състояние.
Бърни С. Сийгъл
Понякога едно-единствено слово може да разруши семейство, да лиши живота от всякакъв смисъл, да убие последната надежда за изцеление.
Валерий Синелников
Шампанското изцеление е пътуване. Включва излизане от обичайните ни роли, конвенционалните ни сценарии и импровизиране на танцувална пътека.
Габриела Рот
Бях страхотен ученик. Не бях губил нито момент от времето си в училище и знаех много за изцелението на разтревожения ум. Но никой не ме беше научил нищо за изцелението на душата.
Дайан Чембърлейн
Това, което очакваме след 2012 е още сто пъти по-хармоничен, утопичен свят, където неща като пътуване във времето, левитация, мигновена телепатия, незабавно изцеление, телекинеза са толкова често срещани и ежедневни, колкото и дишането. И очаквам с нетърпение това време... Виждам много, много положително бъдеще.
Дейвид Уилкок
Открих, че техниките и практиките на енергийната медицина предлагат изцеления, които често са по-бързи, по-безопасни и по-ефективни от много по-известни лечебни практики.
Джед Даймънд
Когато преценката престане, настъпва изцеление.
Джералд Джамполски
Всички умове са обединени. Следователно всяко изцеление е самолечение. Нашият вътрешен мир сам по себе си ще премине към другите, след като го приемем за себе си.
Джералд Джамполски
Изцелението е свързано с това да си буден. Бидейки счупени и цели едновременно.
Джинийн Рот
Целта на изцелението е да живеете, докато сте живи, вместо да умрете, докато сте живи. Изцелението е свързано със счупване и цялостност едновременно.
Джинийн Рот
Изцелението се дължи на промяната.
Джоузеф Мърфи
Започвате да се възмущавате от половинката си и други хора, защото те не са излекували нараняванията ви или са ви утешили. Отървете се от нагласата на жертвата! Осъзнайте, че единственото истинско изцеление и утеха, които ще получите, е да погледнете към Господ и да Му се доверите в своята ситуация, колкото и болезнена да е тя.
Емерсън Егерих
Когато се молите ежедневно, вие не само помагате на себе си, но и помагате на хора, които дори не познавате. Ангелите търсят хора, които редовно призовават Божията светлина за свои партньори в планетарното изцеление. Когато открият тези партньори, те насочват светлината през тях, за да помогнат на тези, които са в опасност от болест, насилие или природно бедствие. По този начин вашите ежедневни молитви наистина могат да направят един свят различен.
Елизабет Клеър Профет
Бог е живот. Разбирам това и го изразявам. Бог е съвършената Истина. Разбирам това и го изразявам. Господ е любов. Разбирам това и го изразявам. Излъчвам мисли за любов и мир и изцеление към цялата вселена. Ако някой някога ме е наранил или ми е причинил някаква вреда, сега напълно и свободно прощавам на този човек и това нещо се прави завинаги. Отивам на свобода.
Емет Фокс
Изпращам мисли за любов, мир и изцеление до цялата вселена: до всички дървета и растения и растящи неща, до всички зверове, птици и риби и до всеки мъж, жена и дете на земята, без никакво различие.
Емет Фокс
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща