Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съгласна" - страница 3
Казват, че часовниците са като философите: не е възможно да се намерят поне двама, които да напълно съгласни помежду си.
Робърт Харис
Любовта е прекрасна, съгласна съм. Но октоподите понякога се изяждат, така че тези срещи на сляпо в ограниченото пространство на аквариума, където няма къде да се скрият, ако не се разбират, са много рисковани.
Сай Монтгомъри
Животът може да диктува да страдаме от физически ограничения и ограничения, но никой няма способността да ограничи или по някакъв начин да унижи духа ни, освен ако ние не сме съгласни с това.
Соня Чокет
Предпоставката на руската външна политика към Запада е, че върховенството на закона е една голяма шега; практиката на руската външна политика е да се намерят видни хора на Запад, които са съгласни.
Тимъти Снайдър
Във всеки добър брак жената трябва да бъде съгласна във всичко с мъжа. Иначе защо въобще й е трябвало да се жени?
Трейси Шевалие
Ако човек на власт разговаря само с тези, които са съгласни с него, той скоро се оказва извън властта.
Уолтър Джон Уилямс
Аз съм съгласна на всичко - само да не бъда роб!
Федерико Гарсия Лорка
Ако се борите срещу увеличението на минималната заплата, вие водите битка, защото повечето американци, дори повечето републиканци, са съгласни с повишаването на минималната заплата.
Франк Лунц
Ние мислим за здравомислещи само тези хора, които са съгласни във всичко с нас.
Франсоа дьо Ларошфуко
Трябва да имаш повече хора, които не приличат на теб в стаята на писателите. Опитвам се да има хора, които не приличат на мен в стаята ми за писатели. Мисля, че е важно да има група от гласове, от хора, които могат да не са съгласни.
Шонда Раймс
Това, което правим сега с победата, и аз съм съгласна с вас, ако вие го осъдите, а аз осъждам с цялото си сърце тривиалната глупост, да се стремим към мъж, който прави научен пробив, и всичко, което ние като жени - организирани жени - правим е да се тревожи за ризата му?
Аян Хирси Али
Прекарвам много време в разговори с хора, които не са съгласни с мен - бих стигнал дотам да кажа, че това е любимото ми занимание в свободното време.
Бен Голдейкър
Те биха могли да спорят с часове по почти всяка тема; те обикновено се съгласяваха на широки заключения, но не бяха съгласни по почти всеки детайл.
Бренда Джойс
Болката не ви причинява обида от друг човек. Частта от ума ви е съгласна с обидата. Съгласете се само с истината за вас и вие сте свободни.
Алън Коен
Ако картата не е съгласна със земята, картата греши.
Гордън Ливингстън
Освен ако не сме съгласни да страдаме, не можем да се освободим от страданието.
Д. Т. Судзуки
Французите наричат оргазма малката смърт, но аз не съм съгласна. Това е животът. Той ми го вдишва, като ми дава своята същност. Когато се разбия над езика му, аз съм толкова пълен с душата му, че се треся и треперя.
Дженива Лий
Ние, участниците на това събитие, се съгласяваме с това, че не сме съгласни един с друг.
Джон Кери
Има три задължителни неща, които ни спират: "Трябва да се справям добре. Трябва да се отнасяш добре с мен. И светът трябва да е лесен." И понякога си мисля, че докато поддържаме второто задължително, което е социално научено, тогава някои глупаци след 100 години ще произвеждат атомни бомби във ваните си и може би ще унищожат цялата човешка раса, защото изискват останалият свят да трябва да са съгласни с техните догми. Когато не сме съгласни, може да ни нападнат.
Албърт Елис
Тъй като съм разумен, че не мога да направя нищо без Божията помощ, аз смирено го умолявам с неговата милост, за да ми даде възможност да спазвам тези Резолюции, доколкото те са съгласни с неговата воля, за Христос.
Джонатан Едуардс
Сега най-гениалните хора са съгласни, че [университетите] са само разсадници на предразсъдъци, корупция, варварство и педантичност.
Джордж Бъркли
Мъжете са такива противоречиви създания. Техният ум и сърце никога не са съгласни помежду си. И жените знаят това достатъчно добре, но действията им обикновено идват от ума и сърцето.
Джули Потингър
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща