Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съгласна"
Ако двама души винаги са съгласни един с друг, това значи, че мисли само единият от тях.
Линдън Джонсън
Хората са съгласни да предизвикват смях с остроумието си, но не и с глупостта си.
Джонатан Суифт
Когато хората не са съгласни по принцип, те не са съгласни поради дреболии.
Дон Аминадо
Събери всички велики учители заедно в една стая, и те ще бъдат съгласни с всичко едни с други. Събери заедно техните ученици, и те за всичко ще спорят едни с други.
Брус Лий
Не съм съгласна с всичко, което съм казвала.
Вивиан Уестууд
Истината е, че масонството несъмнено е религиозна институция, нейната религия е от онзи универсален вид, в който всички хора са съгласни.
Албърт Маккей
След 45 години брак, когато имам спор със съпругата си, ако не сме съгласни, правим каквото иска. Но, когато се съгласим, правим каквото искам!
Жак Пепен
Някои са съгласни на второто място, но не и аз. За мен това е поражение. Ако вие сте изпитали, какво означава да си първи, то вторият номер вече не ви е достатъчен!
Фреди Меркюри
Синът ми следва модата откакто беше пънк. С него сме съгласни, че модата е свързана със секса.
Вивиан Уестууд
Много важно е да се научите да говорите с хора, с които не сте съгласни.
Пийт Сийгър
Всичко, което се нуждая от една религия, е да бъде толерантен към онези, които не са съгласни с нея.
Роджър Ебърт
Нито си прав, нито грешиш, ако хората са съгласни с теб.
Бенджамин Греъм
В рамките на щастливия живот разхвърляното бюро или препълненото килерче за дрехи е нещо тривиално, но аз откривам - и чувам от други хора, че са съгласни - че отърваването от бъркотията дава непропорционален тласък на щастието.
Гретхен Рубин
Съгласни сме, че преди да се убием един друг, трябва по-добре да служим на човечеството, като убиваме онези, които ни нареждат да се убиваме.
Джон Брънър
Икономистите всъщност не са съгласни дали има значителна икономическа възвръщаемост от посещаването на елитен колеж срещу по-малко избирателен.
Емили Остер
Усещам, че имам неуговорена сделка с папараците: "Аз няма да правя нищо публично интересно, ако не сте съгласни да ме следвате."
Мат Деймън
Днес екзегетите и теолозите са съгласни, че еврейската Библия не съдържа учение за Троицата.
Мирча Елиаде
Баща ми ме научи да бъда независима, самонадеяна и свободомислеща, но не можеше да понася, ако не бях съгласна с него.
Сара Мейтланд
Истината е, когато умът и усетът ви са съгласни.
Шанън Хейл
Иска ми се хората да не смятат за мен за светица - освен ако не са съгласни с определението за светец, че светец е грешник, който продължава да се опитва.
Аун Сан Су Чи
Това, което ми се струва обезсърчително винаги, е да стоя на сцена и да говоря с хората, независимо дали са съгласни с мен или не.
Аян Хирси Али
Хората, които са съгласни със всичко, не са най-добрите граждани.
Всеволод Майерхолд
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща