Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Извинение"
Единственото извинение на Бог е, че не съществува.
Стендал
Имаме четиридесет милиона причини за неуспех, но нито едно извинение.
Ръдиард Киплинг
Фактът, че играчът се намира в цайтнот според мене също толкова малко служи за извинение, колкото например заявлението на престъпника, че по време на престъплението е бил пиян.
Александър Алехин
В любовта извиненията са излишни.
Ерик Сийгъл
Уважавам ограниченията си, но не ги използвам като извинение.
Стивън Р. Доналдсън
Където всички са виновни, никой не е; изповядването на колективна вина е най-добрата мярка срещу откриването на виновниците, а самата величина на престъплението е най-доброто извинение да не се прави нищо.
Хана Аренд
Надменното извинение - това е още едно оскърбление.
Гилбърт Кийт Честъртън
Колкото повече научавах за тази нахална - почти бунтарска - компания, толкова повече тя ме привличаше, тъй като без извинение сочеше алтернатива в една самодоволна и креативно фалирала индустрия. Епъл представляваше нещо и имаше причина да бъде, че не беше само за печелене на пари.
Джони Айв
Природата няма състрадание. Природата не приема извинения и единственото наказание, което знае, е смъртта.
Ерик Хофер
Анонимността не е извинение за глупостта.
Алберт Айнщайн
Бийте ги. Не позволявайте те да ви бият. Поставете ги в отбрана и не търсете извинение за нищо.
Хари С. Труман
Лошите извинения са по-лоши от никакви.
Томас Фулър
Майсторът който намира извинения рядко е майстор в нещо друго.
Бенджамин Франклин
Жените живеят живот на непрекъснато извинение. Те са родени и израснали, за да поемат вината за поведението на другите. Ако към тях се отнасят без уважение, те си казват, че не са успели да спечелят уважение. Ако съпрузите им не ги харесват, това е така, защото те са непривлекателни.
Джърмейн Гриър
Винаги е толкова просто и толкова усложняващо приемането на извинение.
Майкъл Шейбон
Твърде късно е за извинение. Аз вече съм ви простил.
Робин Хоб
Трябва да чуем извиненията, които мъжете отправят към себе си за своята безполезност.
Маргарет Фулър
Световни теоретици на конспирацията, вярващи в скритите ръце на Ротшилд, масоните и илюминатите, ние, скептиците, ви дължим извинение. Ти беше права. Играчите може да са малко по-различни, но вашата основна предпоставка е правилна: Светът е нагласена игра.
Мат Таиби
Идеята за културен релативизъм не е нищо друго освен извинение за нарушаване на човешките права.
Ширин Ебади
Извиненията не означават нищо, ако не го мислиш.
Лори Халсе Андерсен
Просто използвам модата като извинение да говоря за политика. Тъй като съм моден дизайнер, това ми дава глас, който е наистина добър.
Вивиан Уестууд
Китайският народ е принуден да забрави клането на Тянанмън. Нямаше публичен дебат за събитието, няма официално извинение. Медиите нямат право да го споменават. И днес хората са преследвани и затваряни за разпространение на информация за това.
Ма Дзиен
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща