Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Заслуга" - страница 3
В Испания заслугите не се възнаграждават. Кражбата и безсрамието се възнаграждават. В Испания всичко лошо се възнаграждава.
Рамон Мария дел Валие-Инклан
Ние не приписваме заслугата на идеала за религиозна свобода, когато говорим така, сякаш религиозните вярвания са нещо, от което възрастните с публичен дух трябва да се срамуват.
Стивън Картър
Нашият съвременен демократичен идеал се основава на надеждата, че неравенствата ще се основават на заслуги повече от наследство или късмет.
Тома Пикети
Имам голяма заслуга за това, че отворих вратите за християнската фантастика. Беше доста трудна сфера, когато влязох в нея... Но не се чувствам крал.
Франк Перети
Основната заслуга, която според мен заслужава Джим, е за избора на правилния проблем и придържането към него. Вярно е, че като се заблудихме, се спънахме в златото, но факт остава фактът, че търсихме злато.
Франсис Крик
Голямата заслуга на златото е именно в това, че то е оскъдно; че количеството му е ограничено от природата; че е скъпо да се открива, да се добива и обработва; и че не може да бъде създаден от политически фиат или каприз.
Хенри Хазлит
Съвременниците оценяват по-скоро човек, отколкото неговите заслуги; но в бъдеще може да гледат заслугите, а не човек.
Чарлз Кейлъб Колтън
Мисля, че книгите са безценни като резервоар на това, което наричаме човешко пространство. И затова смятам, че дори и да са заплашени, работата, която вършат, има неоценима заслуга.
Юнот Диаз
Репутация, опираща, както се счита, на мнението на мнозина, поражда твърда вяра в заслугите на човека, вяра, която в последствие е лесно да се укрепи в умовете, вече нужни образи на настроения и подготвеност.
Балдасаре Кастильоне
Често ми се казва, че съм красив. Но това не е по моя заслуга, това виждат другите в мен, когато ме погледнат, а то се ражда в тях самите.
Гаспар Улиел
Температурата на тялото му беше три градуса - и и трите не бяха негова заслуга.
Джей Бонансинга
Няма нищо по-добро, от това да умножавате заслугите си по пътя на добрите действия; добрите дела носят полза и изгода не само в този живот, но и в тези, които следват след него.
Александра Давид-Неел
Възмездие. Поетическа справедливост. Заслужилият да го получи по заслуги. Награда.
Алекс Флин
Но аз не съм естествено слаб. Аз се боря. Заслужавам заслуга всеки път, когато мисля за нещо по полезен начин или се занимавам с полезно поведение.
Джудит Бек
Поезията е друго пространство, подобно на любовта, където ние предоставяме тази допълнителна заслуга на писателя.
Елиф Батуман
Любовта не зависи от нашата воля, тя идва без наша заслуга, изчезва без наша вина.
Иван Франко
Направих това, което исках от нацията. Това не е заслуга, това е задължение. И аз имах радостната, ценна награда да се радваме на нашата независимост.
Алоис Ирасек
Докато не се отнасяме с професионално уважение към професионалните елити, създателите на върхови постижения, истинските привърженици на промяната и ще продължим да култивираме посредственост, в подчинени отношения, никога няма да успеем да изградим тази държава, където всичко работи и където заслугите се признават. и представянето е нормално.
Клаус Йоханис
Мисля, че децата са невероятно разбиращи читатели. Мисля, че трябва да им отдадем цялата заслуга на света. Те искат да знаят истината.
Алън Грац
Любовта не признава нито добродетели, нито заслуги. Тя обича, и прощава, и търпи всичко понеже, иначе не може.
Леополд Фон Захер-Мазох
Словото казва, че Бог не ни дава заслуга, че обичаме хората, които искаме да обичаме така или иначе. Не, Той ни дава заслуга, че обичаме нелюбимите.
Лин Винсент
За тях вашият вътрешен свят е ненужен, излишно разсейване от това, което те смятат за важно. Те очакват да се съгласите с тях, така че когато изразите различно мнение или кажете как се чувствате, те го приемат като неуважително. Те се държат така, сякаш всичко, което се случва във вас, няма заслуги, освен ако те не одобрят.
Линдзи Гибсън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща