Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Почивка"
Волята, каквато ще направи Бог, това е единствената наука, която ни дава почивка.
Франсоа дьо Малерб
Почивката е необходима. Аз мога да направя годишният обем работа за девет месеца но не и за дванадесет.
Джон Пирпонт Морган
Никога не давай на будалата заслужена почивка.
Уилям Клод Фийлдс
Болестите, произтичащи от преумора, се лекуват с почивка, а тези, които идват от безделие, се лекуват с труд.
Хипократ
Мирът е само кратка почивка между войните.
Адриан Декурсел
Не се доверявам на анкети, откакто прочетох, че 62% от жените са имали любовни контакти по време на обедната почивка. Никога в живота си не съм срещала жена, която да се откаже от обеда си заради секс.
Ерма Бомбек
Но не всички мъже търсят почивка и мир; някои са родени с духа на бурята в кръвта си.
Робърт Хауърд
Работейки без почивка, нямаш време за мислене за смъртта.
Енцо Ферари
Аз съм писател. Не можех да си позволя да взема 15 месеца почивка от писателската си кариера, за да играя детектив.
Джеймс Елрой
Старостта е когато се изморяваш не само от работата, но и от почивката.
Константин Мелихан
По време на почивката си прекарах две години, без да слушам песните си.
Рики Мартин
Естетиката на архитектурата трябва да се корени в по-широка представа за човешките дейности като ходене, почивка и общуване. Архитектурата мисли как тези дейности могат да получат добавена стойност.
Том Мейн
Наистина, пейката е благодат за безделниците. Който и да е първият с идеята, е гений: безплатни обществени места за почивка, където можете да отделите време от суматохата и шумотевицата на града и просто да седнете, да гледате и да размишлявате.
Том Ходжкинсън
Архитектурата винаги е била много идеалистична професия. Става въпрос за това да направим света по-добро място и той да работи за поколенията, защото хората отиват на почивка и го търсят.
Франк Гери
Важно е да запомните, че когато тялото ви казва да спите или да си починете, то го прави, защото се нуждае от време, за да се подмлади. Следователно получаването на подходяща почивка ще помогне на всички аспекти на съществуването. ... Опитайте се да ядете не по-късно от три часа преди да легнете. Ако искате да увеличите максимално хранителните ползи от съня, трябва да се опитате да си легнете преди 22 часа.
Бхакти Тиртха Свами
Единственото, което ме обижда най-много е, когато се разхождам до банка и виждам реклами, които се опитват да убедят хората да вземат втори ипотеки в дома си, за да могат да отидат на почивка. Това наближава злото.
Джеф Безос
Уикендите са свещени за мен. Те са идеалното време за почивка и прекарване на времето със семейството и приятелите.
Маркус Самуелсон
Ще видиш... наистина е доста напрегнато да не правиш нищо по цял ден, така че веднъж седмично си вземаме почивка и не отиваме никъде, точно там, където отивахме, когато ти дойде. Бихте ли искали да се присъедините към нас?
Нортън Джъстър
Ще вляза в моите треньорски баджове, след като дните ми в Англия приключат и имам време в международната си почивка.
Стивън Джерард
Фестивалите са забавни за децата, забавни за родителите и предлагат добре дошла почивка от стреса на нуклеарното семейство. Самото количество хора прави живота по-лесен: много възрастни, с които възрастните да говорят, и много деца, с които децата да играят.
Том Ходжкинсън
Красота, удоволствие, свобода и много сън: това са отличителните белези на успешната почивка на безделник. Пътуването не трябва да е тежка работа.
Том Ходжкинсън
Дълги уикенди на фестивали, кратки седмици у дома, през цялото лято: сега това със сигурност е за предпочитане пред огромните разходи и главоболие на ядрената семейна почивка на слънце?
Том Ходжкинсън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща