Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Купа" - страница 3
Често се чудя какво може да купи собственик на книжарница, което е поне наполовина по-ценно от това, което продава.
Андрю Никол
Инвеститорите трябва да имат предвид, че има разлика между добрата компания и добрата акция. В крайна сметка можете да си купите добра кола, но да плащате твърде много за нея.
Ричард Талер
Волята няма нищо общо с това. Спирането, когато сте сити, е решение, което вземаме. Точно същото като да решите кои обувки да купите, на кой филм да отидете и на какво да посветите един свободен ден.
Светлана Бронникова
Каква е мистерията на чашите или, ако искате, купи? Обърнати черепи, които вече не покриват нищо и са обърнати не към земята, а към небето; те могат да бъдат изпълнени с нещо, но само с нещо, което идва отгоре, от горния свят на слънца, луни, богове и звезди.
Сеес Нотебоом
През вековете всички велики хора са научили истината и щастието не може да се купи.
Стиви Уондър
Не съм спал с европейската купа, но беше в стаята ми! Беше специално и просто трябваше да нося купата със себе си, вдигането на купата като капитан на Ливърпул беше просто най-добрият момент в живота ми.
Стивън Джерард
Клиентът продължи много преди индустрията да реагира на това, което искаше. Тя не иска да купува неща четири месеца предварително, иска да купи нещо днес и да го носи утре. Тя се интересува по-малко от сезоните и колекциите и наистина това, което търси, е цена, качество и удобство.
Тамара Мелън
Щастието може да се купи с бутилка вино и е станало неясно поради прекалената употреба.
Тим Ферис
Когато бях на три години баща ми ми купи първият ми барабан.
Травис Скот
Всеки път, когато пазарувате онлайн, всеки път, когато се регистрирате за бюлетин, или се регистрирате в уебсайт, или попитате за нова кола, или попълните гаранционна карта, или купите нов дом, или се регистрирате, за да гласувате - вие неволно подавате над малка улика за това кой си и как се държиш.
Хана Фрай
Защо да губите толкова много време, енергия и пари, опитвайки се да купите най-голямата къща, която вашият кредитен рейтинг позволява? Истината е, че малката къща може да побере толкова щастие, колкото и голямата. Понякога ще държи дори повече.
Ърни Зелински
Поставете парите на мястото им. Парите могат да ви купят коли, къщи, дрънкулки, мимолетен секс, плитко приятелство, евтино внимание и неудовлетворен статус. Това обаче не може да ви купи спокойствие, любов или щастие.
Ърни Зелински
Петнадесет минути известност надминава най-добрата реклама, която може да се купи с пари.
Ърни Зелински
Ако вярвате, че щастието може да се купи, тогава защо не опитате да продадете малко от вашето?
Ърни Зелински
Има неща, които не можете да купите за никакви пари. Медицинските умения няма да се справят с проблема с целулита.
Яел Адлер
Когато решавате какво да купите, не забравяйте, че някои неща са лесни за закупуване, но тогава трябва да ги използваме. Ако не се използват, те не подобряват живота ни; те просто допринасят за вина и бъркотия.
Гретхен Рубин
Купата пудинг има вкус само когато го сложа в устата си - когато е в контакт. с езика ми. В хладилника ми няма вкус или вкус, а само потенциалът.
Даниел Левитин
Това е все едно да купите аспержи и след това да ги оставите на касата. Защо направи това?
Дебора Кинг
От създаването му през 1913 най-важният мандат на Фед е да поддържа покупателната способност на долара; от 1913 обаче доларът е загубил над 95 процента от стойността си. Казано по друг начин, днес са нужни двадесет долара, за да се купи това, което би купил един долар през 1913.
Джеймс Рикардс
Това е ужасна жестокост на хищническия капитализъм: и двамата родители сега трябва да работят. Семейството трябва да има два дохода, за да купи нещата, които са желани в нашата култура. Така че деградацията на майчинството - усещането, че майчинството само по себе си не е призвание - също произтича от икономическия натиск.
Джеймс Хилман
Продай разум и купи изумление, тъй като проницателността на ума се явява мисъл, а изумлението истинското видение.
Мевляна Джеляледдин Руми
Ако сте в разгара на криза на средната възраст, можете да си купите кабриолет, да имате връзка или да подобрите размера на бюста си. Но най-вероятно ще бъдете най-щастливи, ако спасите живота на кучето.
Джен Ланкастър
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща